Obľúbený Astropad Studio prichádza s užitočným updatom, v ktorom si nastavíte vlastné klávesové skratky

Obľúbený softvér, ktorý váš iPad transformuje na grafický tablet, ponúka zaujímavu novinku, ktorá poteší mnohých používateľov.

Astropad v novej verzii pridal možnosť nastaviť si vlastné skratky, pomocou ktorých môžete iPad ovládať pri tvorbe. Celkovo si budete môcť nastaviť sedem kláves dostupných na displeji vášho tabletu. 

Update 5.1 pridáva okrem tejto asi najzásadnejšej novinky aj možnosť prispôsobenia kláves pre rôzne aplikácie samostatne. Viete si tak vytvoriť sety kláves pre Illustrator, Photoshop či ďalšie nástroje, ktoré pri tvorbe využívate. Takisto môžete skryť či opätovne zobraziť tradičné modifikačné klávesy ako Option či Cmd. Ak teda pri práci používate iba niektoré, ostatné vám nemusia “prekážať”.

Astropad Studio je program dostupný pre Mac aj PC na báze predplatného s možnosťou 14-dňovej skúšobnej doby. Po jej uplynutí stojí softvér buď 14,99$ mesačne alebo 99,99$ ročne (výhodnejší mesačný poplatok 8,33$). Nový update je pre už registrovaných používateľov bezplatný.

zdroj: Astropad

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.