Nové AirPods Pro asi s rovnakým dizajnom

Nástupca obľúbených slúchadiel podľa nových správ príde v nezmenenej forme.

Informácie tak prichádzajú do kontrastu so staršími hypotézami o zmene dizajnu a “odstrihnutí” stoniek. Nové 3D vizualizácie podľa portálu MacRumors naznačujú, že by mohla druhá generácia AirPods Pro disponovať senzormi pre detekciu pokožky.

Tieto senzory sa prvýkrát objavili v tretej generácii AirPods a zlepšili detekciu toho, či sa nachádzajú v ušiach alebo vo vrecku či na stole. V praxi fungujú tak, že rozpoznávajú vodu v pokožke, čím tento povrch odlišujú od iných.

Súčasné AirPods Pro používajú optické senzory, ktorými zisťujú, či sú nasadené. Pracujú veľmi podobne, avšak dokážu iba detekovať, či sa dotýkajú nejakého povrchu alebo nie. To znamená, že môže dochádzať k chybnému vyhodnoteniu, kedy si AirPods Pro môžu myslieť, že sú nasadené v ušiach a spustiť prehrávanie.

Senzory pre detekciu pokožky na vizuáloch sú rovnakej veľkosti a na rovnakých miestach ako pri AirPods 3. To logicky naznačuje, že nástupca súčasných AirPods Pro pravdepodobne dramatickým redizajnom neohúri.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.