Na štvrtú betu iOS 16 sa čaká výrazne dlhšie

Aktualizácia, ktorá by mala vyjsť na jeseň, v testovaní zaostáva. Naposledy sa podobne dlho čakalo napríklad na iOS 6 či iOS 7.

V roku 2012 a 2013 boli v poradí tretie testovacie verzie iOS 6 a iOS 7 vonku 21 dní, kým Apple vydal štvrtú betu. Rovnako dlho je teraz vonku aj tretia testovacia verzia iOS 16.

Viaceré indície naznačujú, že vývoj iOS 16 nejde tak hladko ako to bolo po minulé roky. Mark Gurman z Bloombergu dávnejšie vyjadril názor, že nové verzie iOS 16 meškajú, pretože sú mierne zabugované.

Meškala už prvá testovacia verzia iOS 16, ktorá vyšla 11. júla – o viac ako dva týždne neskôr ako to bolo pri prvej bete iOS 15 minulý rok.

zdroj: MacRumors

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?