Na ktorú z noviniek blížiaceho sa eventu Far Out ste zvedaví najviac?

Apple už tento týždeň predstaví prvú porciu nových produktov pre tohtoročnú jeseň. Na ktorý sa tešíte?

iPhone

Hlavnou hviezdou prezentácie bude už tradične iPhone. Tohtoročná generácia má prísť v štvorici modelov v dvoch veľkostiach displeja:

  • 6,1-palcový iPhone 14
  • 6,7-palcový iPhone 14 Max
  • 6,1-palcový iPhone 14 Pro
  • 6,7-palcový iPhone 14 Pro Max

Základné modely iPhone 14 a iPhone 14 Max budú v otázke hardvéru a dizajnu prakticky identické s minuloročnou generáciou – poháňať ich má vylepšený variant čipu A15 Bionic z iPhonu 13. Výraznejšie zmeny sa očakávajú pri high-end modeloch.

iPhone 14 Pro a Pro Max by mali dostať novú podobu predného výrezu, ktorý bude kompaktnejší. Má ísť o prvok v tvare pilulky a kruhu, podľa najnovšej hypotézy však majú byť tieto dva tvary spojené pomocou softvéru tak, aby opticky pôsobili ako jeden.

Nové Pro modely majú takisto disponovať vždy aktívnym displejom po vzore Apple Watch, či vylepšením kamery so 48MP senzorom. S novými vylepšeniami je spojená aj predpokladaná vyššia cena, približne na úrovni 10-15%.

Apple Watch

Ďalším produktom, ktorý určite bude pútať pozornosť sú inteligentné hodinky Apple. Tohtoročná Series 8 však nebude jediným modelom, ktorý by sme mali na pódiu vidieť. Apple chystá pre rok 2022 aj nový model s označením Pro, ktorý má byť väčší a odolnejší – ideálny pre náročné podmienky a extrémne športy.

Do tretice by sme sa mali dočkať aj aktualizácie cenovo dostupných Apple Watch SE. Novinka má dostať identický čip ako Series 8.

Na ktorú novinku ste zvedavý najviac vy?

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.