Makety iPhonu 14 Pro prezentujú fialovú a modrú farbu

Pár týždňov pre oficiálnym predstavením novej generácie zariadenia sa objavili makety, ktoré ponúkajú pohľad na možné farebné varianty.

Zábery makiet sa objavili na portáli Weibo. Okrem tradičných farieb ako strieborná, grafitová a zlatá má iPhone 14 Pro v tejto podobe aj tmavú fialovú či modrú farbu. Zaujímavým detailom sú kontrastné prúžky antény pri fialovom a zlatom modele. Záber, na ktorom to vidno, je výrazne orezaný a nie je teda jasné, či ide takisto o makety alebo reálne iPhony 14 Pro.

Weibo už dávnejšie prišiel s informáciou o chystanom fialovom variante nového smartfónu, kedy tvrdil, že ide o povrchovú úpravu, ktorá mení tonalitu na základe svetla.

Fialová sa javí ako celkom reálna voľba, keďže minuloročné iPhony 12 v tejto farbe boli celkom populárne. Šlo síce o svetlejší odtieň, no v kontraste k nemu by mohol elegantný tmavofialový variant takisto nájsť fanúšikov.

Smartfóny od Apple pritom nie sú jediným produktom značky v tejto farbe. Zákazníci majú k dispozícii tento odtieň aj pri iMacu, iPade mini či iPade Air.

zdroj: Weibo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.