MacBook Air podľa nových informácií neponúkne paletu farieb po vzore iMacu

Tohtoročný model laptopu od Apple mal podľa niektorých zdrojov doraziť v pestrej ponuke farebných variantov. Nový report od Bloombergu však tieto hypotézy vyvracia.

Podľa názoru Marka Gurmana, ktorý sa v médiu venuje téme Apple a jeho novinkám, ide v prípade správ o rôznych farbách o “zveličenie”. Gurman podľa vlastných slov neočakáva širšiu ako obvyklú ponuku variantov, na akú sme pri MacBooku Air zvyknutí. Dočkať by sme sa však mali napríklad modrej, ktorú aktuálne možno nájsť v palete iMacov. O farebnejšej ponuke modelov v minulosti hovoril aj renomovaný analytik Ming-Chi Kuo, ktorý však nešpecifikoval počet alebo to, o aké farby má ísť.

Nový Air má podľa očakávaní priniesť redizajn vonkajšieho prevedenia po vzore MacBooku Pro, čo by znamenalo, že zariadenie už nebude mať svojskú zúženú siluetu pri pohľade zboku. Pod povrchom by mohol byť čip M2, tu sa však názory tiež rôznie. Kuo napríklad verí, že MacBook Air bude naďalej poháňať čip M1 a hlavným ťahákom sa tak má stať práve spomínaný nový dizajn.

A kedy sa novinky dočkáme? Jednou z možností je konferencia WWDC, ktorá štartuje už dnes.

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.