iOS 16 umožňuje mať až 200 pozadí

Jednou z najväčších zmien systému iOS 16 je kompletne prekopaný systém wallpaperov, zamknutej obrazovky a pracovnej plochy.

Všetky tieto zmeny úzko súvisia s novými wallpapermi, kde sa Apple zbavil prevažnej väčšiny starých, aby sa užívatelia viac zamerali na customizáciu svojich zariadení. Na pomery Applu je to celkom agresívny krok, ale táto voľnosť umožňuje užívateľom hravo si prispôsobiť svoj mobil podľa toho, ako sa práve cítia.

Čo Apple vôbec nekomunikoval, je limit vlastných pozadí, ktoré si môžete uložiť na neskoršie použitie. Z toho by sa dalo usúdiť, že ich je možno 8, možno 16. Limit je však oveľa vyšší: 200. Svojim experimentom to potvrdil užívateľ z Redditu, ktorému sa pri pokuse o pridanie 201. pozadia objavila chybová hláška: “Bol dosiahnutý limit pozadí”. Nechýba ani dovetok, že ak chce užívateľ pridať ďalšie, musí odstrániť niektoré predošlé.

Hoci pre bežného užívateľa je takéto množstvo zrejme nepredstaviteľné, pre maniakov, ktorí sa rozhodli mať každý deň v roku iné pozadie, to môže predstavovať zásadný škrt cez plány. Nutno tiež dodať, že ani Apple zrejme nerátal s tým, že by niekto niekedy potreboval viac ako 200 wallpaperov po ruke. Neexistuje totiž spôsob, ako sa rýchlo prescrollovať z prvého wallpaperu na posledný. Dá sa jedine rýchlo medzi nimi presúvať, ale aj to trvá niekoľko sekúnd. V prípade 200 wallpaperov by to mohlo trvať aj nejakú tú minútu.

iOS 16 Wallpaper Limit Reached

Zdroj: Reddit

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.