Apple chystá najpestrejšiu porciu hardvérových noviniek na túto jeseň

V novom reporte o tom informoval Mark Gurman z Bloombergu.

Jeseň bude tento rok pestrá nielen, čo sa týka farieb, ale aj nových produktov s logom kalifornského jablka. Podľa Gurmana nás čaká štvorica nových iPhonov 14, nový základný MacBook Pro, iMac, Mac Pro, nový MacBook Air, druhá generácia AirPods Pro, tri nové modely Apple Watch, základný iPad a nové iPady Pro. Väčšina noviniek bude predstavená počas jesenných mesiacov, je však aj šanca, že napríklad iMac dorazí o čosi skôr.

Apple už o dva až tri mesiace chystá prvý z tohtoročných eventov, na ktorom by sme sa mali dočkať uvedenia iPhonu SE s 5G, aktualizovaného iPadu Air s čipom A15 a možno aj nového Macu, napr. s čipom M1 Pro. Môže ísť o vyššiu modelovú radu iMacu či Mac mini.

V tomto roku sa podľa niektorých zdrojov očakávalo aj predstavenie headsetu pre zmiešanú realitu, nové prognózy však hovoria skôr o roku 2023. Dôvodom sú technické problémy, ktoré je potrebné vyriešiť, kým bude zariadenie predstavené.

Na ktorú z vyššie spomenutých noviniek sa tešíte?

zdroj: Bloomberg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.