20-palcový MacBook s veľkou sklápacou obrazovkou?

Apple v súčasnosti preskúmava možnosti výroby aj takéhoto zariadenia.

Príchod skláplacích iPhonov bude ešte na nejaký čas treba odložiť, no medzičasom sa v Cupertine rozhodli pozrieť na potenciál iného produktu v skladacom prevedení.

Nový report analytika Rossa Younga, ktorý sa v inštitúcii Display Supply Chain Consultants venuje práve displejom, informuje o možnom predstavení sklápacieho iPhonu v roku 2025. To je výrazne neskôr ako sa pôvodne predpokladalo (niektoré optimistické odhady hovorili už o budúcom roku.

Odhliadnuc od “meškajúceho” smartfónu, je však zaujímavá iná informácia. Podľa nej značka zvažuje výrobu laptopov so sklápaním displejov a uhlopriečkou okolo 20 palcov.

Takýto počítač by sa mohol stať novou kategóriou v produktovom porfóliu Apple. V preloženom stave by šlo o notebook s plnohodnotnou klávesnicou v rámci displeja. Po rozložení by sa zo zariadenia mohol stať monitor s rozlíšením od 4K, ku ktorému by sa mohla pripojiť externá klávesnica.

Možný termín príchodu takejto novinky by mohol byť rok 2026 či 2027.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.