Značka XPG predstavuje SSD, ktoré zaujme výkonom aj vzhľadom

Disk vďaka svojmu výraznému prevedeniu zaujme už na prvý pohľad. K tomu ponúka aj a vynikajúce rýchlosti čítania a zápisu.

XPG SPECTRIX S20G je herným SSD a dáva to patrične najavo. Vyznačuje sa elegantným a výrazným RGB dizajnom v tvare písmena X. RGB svetelné efekty je možné prispôsobiť pomocou softvéru. 

Vďaka podpore NVMe 1.3 môžu používatelia zrýchliť svoje hry. Jeho vstavané 3D NAND Flash pamäte sa môžu pochváliť rýchlosťami čítania/zápisu 2 500 / 1800 MB/s, používatelia tak budú môcť načítať svoje hry rýchlejšie a vychutnať si plynulejšie hranie. SSD funguje so všetkými najnovšími platformami spoločností Intel a AMD a zaisťuje bezproblémovú kompatibilitu.

SPECTRIX S20G podporuje technológiu kódovania chýb LDPC (Low-Density Parity-Check) pre detekciu a opravu širšej škály dátových chýb. Navyše je vďaka 256b šifrovaniu AES zaistené zabezpečenie a integrita dát. Každá súčiastka SPECTRIX S20G prešla starostlivým testovaním a certifikáciou. Na SSD je poskytovaná päťročná záruka. Cena SSD začína na 69 €.

Viac o disku XPG SPECTRIX S20G si môžete prečítať na webe značky

O XPG


Xtreme Performance Gear, alebo XPG, je značka spoločnosti ADATA ponúkajúca špičkovo výkonný a extra štýlový hardware pre PC hranie a pretaktovanie. Vývojári XPG sa sami pohybujú v komunite hráčov a pretaktovávačov. Vďaka tomu XPG produkty prekračujú už aj tak prísne A+ požiadavky, ktoré na svoje výrobky kladie spoločnosť ADATA. I v najnáročnejších herných, benchmarkových a pretaktovávacích situáciách je zaistený výkon a stabilita vďaka osobnému nadšeniu vývojárov.

XPG posúva hranice možného, zaisťuje tú najpokročilejšiu grafiku, fyziku alebo herné zážitky, vrátane rýchlo sa rozvíjajúcej virtuálnej reality. To všetko s použitím špičkových technológií a v spolupráci s významnými partnermi. Rad XPG sa nevyznačuje len špičkovým výkonom, značná pozornosť bola venovaná tiež designu.

Zákazníci poznajú výrobok XPG už na prvý pohľad podľa jedinečného vzhľadu. Produkty XPG získali rad prestížnych medzinárodných ocenení, ako napr. Good Design Award (Japonsko) a Taiwan Excellence Gold Award. Viac o značke nájdete na webe www.adata.com/xpg.

zdroj: ADATA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.