Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Hero Siege: Pocket Edition – 1,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Hero Siege: Pocket Edition: vzrušujúca retro štylizovaná rpg hra, v ktorej odpadlíci získali starodávny artefakt a oslobodili mocného démona a celú jeho armádu. Niekto musí zastaviť koniec sveta…

LOL Booth Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Pomocou aplikácie LOL Booth Pro okamžite premeníte svoju tvár na veselé umelecké dielo. Urobte si vtipné obrázky a pridajte úžasné efekty, aby ste vytvorili poburujúce fotografie. LOL Booth obsahuje množstvo jedinečných tvárových mutácií a špeciálnych efektov, ktoré ste nikdy nevideli. Zaručene rozosmejete vás aj vašich priateľov :-D.

Workout at Home or Anywhere – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, Workout at Home or Anywhere prináša súbor cvikov, ktoré možno vykonávať doma, vo fitness centre, alebo kdekoľvek.

You Record Pro – 0,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Aplikácia You Record Pro premení vaše iOS zariadenie na profesionálny digtafón, s možnosťou zaznamenať stereofónny zvuk v kvalite 96 kHz / 24-bit, vďaka čomu môžete zachytiť každú vašu myšlienku, poznámku alebo stretnutie.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

You Record Pro 600x305 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #38 týždeň

Avadon 2: The Corruption – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Avadon 2 je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Galaxy Genome – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Galaxy Genome je vesmírny simulátor v procedurálne generovanom vesmíre, ktorý ponúka viac a 2 miliardy hviezdnych systémov. Je to len na vás akú cestu si zvolíte, chcete sa stať najbohatším obchodníkom alebo najslávnejším pirátom…

Lumy – 4,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Lumy je jednoduchá a krásna aplikácia pre fotografov a všetkých, ktorí chcú sledovať slnko alebo mesiac. S Lumy môžete predvídať najlepšie svetelné podmienky a vopred sa pripraviť na ich využitie. Aplikácia vám tiež zobrazí informácie o počasí na nasledujúcich sedem dní, aby ste si mohli veci naplánovať.

Aplikácia je dostupná pre Apple TV a hodinky Apple Watch.

Rush Rally Origins – 2,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Hra Rush Rally Origins kombinuje klasickú pretekársku akciu, krásnu grafiku, fyziku s pohľadom zhora. Vydajte sa po 36. jedinečných etáp po celom svete, pričom každá z nich má možnosť zmeniť dennú dobu a počasie. Jazdite po mnohých náročných typoch povrchov vrátane snehu, štrku, špiny, blata a asfaltu v štyroch triedach vozidiel.

Hra je dostupná pre Apple TV a počítače Mac s čipom M1.

Astr! – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Astr! je náročným hra, v ktorej sa musíte vyhnúť náporu prekážok naprieč jedinečnými svetmi.

QR Code Reader for iOS – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Jednoduchý skener QR kódu bez reklám, nákupov v aplikácii, predplatného alebo porušenia ochrany osobných údajov.
Kopatibilné formáty: QR Code, Barcode, Data Matrix, Code39, Code93, Code128, EAN8, EAN13, UPC, Aztec, IFT, IFT14, PDF417.

macOS

Shadow Tactics – 0,99€ (pôvodná cena 39,99€)

V hre Shadow Tactics bude tvojou úlohou prevziať kontrolu na niekoľkými samurajmi a pokúsiť sa prekĺznuť medzi nepriateľmi. Vyber si svoj prístup pre infiltráciu veľkolepých hradov, kláštorov v zasnežených horách alebo táborov ukrytých v lesoch. Nastraž pasce, otráv svojich nepriateľov alebo sa kontaktu s nepriateľom celkom vyhni.

Icewind Dale – 4,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá v všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

while True: learn () – Epic Store – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

True: learn() je logická hra o strojovom učení, neurónových sieťach, umelej inteligencii, databázach, ale čo je najdôležitejšie, ide o pochopenie vašej mačky. V tejto hre hráte za kodéra, ktorý náhodou zistil, že ich mačka je mimoriadne dobrá v kódovaní. Teraz sa tento programátor (to ste vy!) musí naučiť všetko, čo je potrebné vedieť o strojovom učení, a použiť vizuálne programovanie na vytvorenie systému rozpoznávania reči medzi mačkou a človekom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.