Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

dB meter – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Aplikácia meria hluk v okolí. dB meter je kalibrovaný podľa profesionálneho merača hluku OKTAVA 110A-PRO.

Dungeon and Puzzles – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Dungeon and Puzzles je hra kombinujúca sokobam s dungeonmi. Vašou úlohou bude vyriešiť všetky hádanky, s čo nejmenším počtom ťahov, a vyčistiť všetky miestnosti.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Camera+ 2 – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

Posuňte svoju úpravu fotografií v iPhone na vyššiu úroveň pomocou aplikácie Camera + 2 – podľa jej autorov najlepšej a najvýkonnejšej aplikácie na snímanie a úpravy fotografií, ktorá je k dispozícii.

Make A Call – Fake Call – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Make A Call – Fake Call, ktorá simuluje prichádzajúci hovor. Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

Make A Call Fake Call 600x257 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

MudRunner Mobile – 3,99€ (pôvodná cena 5,99€)

V hre MudRunner s ocitnete za volantom neuveriteľných terénnych vozidiel a vydáte sa naprieč sibírskou krajinou vybavený iba kompasom a mapou. Hra sa stáva dokonalou offroad simuláciou.

Vydajte sa na cestu s šestnástimi silnými terénnymi vozidlami, z ktorých má každé špecifické vlastnosti a prídavné doplnky. Prekonávajte prekážky v prekrásnych krajinách s extrémnymi podmienkami a dynamickým cyklom dňa a noci. Preskúmajte rôzne prekážky, ktoré realisticky reagujú na hmotnosť a pohyb vozidla.

V for Wikipedia – 3,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Wikipedia lepšia ako kedykoľvek predtým – na zariadeniach ako iPhone, iPad a Apple Watch. Objavte svet a užite si krásnu typografiu s touto elegantnou aplikáciou V for Wikipedia. Aplikácia má množstvo funkcií: podľa vašej aktuálnej polohy vám aplikácia zobrazí relevantné články, môžete si pridávať záložky zobraziť históriu, prepínať medzi jazykmi, galériu obrázkov a mnoho ďalšieho.

Animatix – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Animatix premení vaše fotografie na podmanivé animácie a karikatúry. Aplikácia vdýchne život fotografiám a pridá im pohyb.

Paintstorm Studio – 6,99€ (pôvodná cena 12,99)

Podľa vývojárov je Paintstorm Studio prvá aplikácia pre iOS navrhnutá nielen pre jednoduché náčrty, ale aj pre profesionálne digitálne maľovanie na akejkoľvek úrovni, žánru a technike. Hlavnou črtou programu Paintstorm Studio je výber štetcov.

Paintstorm Studio 600x149 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Jump Desktop (RDP, VNC, Fluid) – 9,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Jump Desktop je aplikácia pre vzdialené pripojenie sa k pracovnej ploche vášho počítača. Spojenie je pocelý čas šifrované: podporuje šifrovanie NLA, TLS / SSL pre RDP a tunelovanie SSH a šifrovanie SSL / TLS pre VNC.

Causality – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Causality je logická hra v ktorej budete cestovať po mimozemskej planéte a pomôžete skupinke astronautov nájsť cestu späť domov. Vašou úlohou bude vyriešiť hádanky, pri ktorých budete cestovať späť v čase a meniť sled udalostí.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Crying Suns – 5,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Crying Suns je mix hier FTL a Dune. V tejto taktickej rogue-lite stratégii sa postavíte do úlohy vesmírnej flotily, ktorej úlohou je preskúmať starodávnu padlú civilizáciu.

Affinity Photo – 9,99€ (pôvodná cena 21,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Photo 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Kotoro – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Kotoro je logická hra o miešaní farieb založená na pravidlách, ktoré sa všetci učíme ako deti. Váš cieľ je jednoduchý: Staňte sa určitou farbou zmiešaním s ostatnými.
Hra získala pozitívne ohlasy:

“Vizuál v Kotoro sú jednoducho nádherné.” – AppAdvice
“Založené na jednoduchom, ale účinnom princípe.” – MacGeneration
Odporúčané spoločnosťou Apple ako jedna z najlepších nových hier

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Last Voyage – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Last Voyage je hra o vesmíre, ktorá nie je o vesmírnych lodiach, ale skôr o tom, čo leží mimo našej kultúry a technológie. Hra, v ktorej neovládate jednu úlohu, ale skôr skúmate množstvo konceptov. Vďaka tomu sú úrovne niekedy tajomné a inokedy veľmi priame. Niekedy úplne nehybne a inokedy sa pohybuje rýchlosťou svetla. Aj keď tieto kapitoly tvoria súvislý príbeh, neustále vás prekvapujú nové spôsoby interakcie, keď plynule prechádzate z jednej kapitoly do druhej.
Hra získala množstvo pozitívnych recenzií:

“Zmena mysle” – WIRED
„Jedna z 15 najnápaditejších hier“ – Apple
“Štýlová a úchvatná” – AppAdvice
** App Store: To najlepšie z roku 2015 **

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Sleep Sounds – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Aplikácia Sleep Sounds ponúka relaxačné zvuky pre lepší spánok.

MoviePro – 4,99€ (pôvodná cena 9,99€)

MoviePro je podľa vývojárov najvýkonnejšia aplikácia na nahrávanie videa a tvorbu filmov s nespočetnými možnosťami, pomocou ktorej odomknete skutočný potenciál fotoaparátu.

Rarevision VHS – 1,99€ (pôvodná cena 3,99€)

S Rarevision VHS vytvoríte videá, ktoré vyzerajú a znejú ako skutočné retro videokazety vytiahnuté po 30 rokoch. Môžete zmeniť dátum na obrazovke, aby ste oklamali svojich priateľov, vytvorte vlastné animované titulky, potraste zariadením a pomocou falošného priblíženia zvýraznite tie skutočne momenty!

Aplikáciu pre upravovanie svojich videí používajú aj známe osobnosti, ako: Kendall Jenner, Snoop Dogg, Ariana Grande, Khloe Kardashian, Victoria Beckham, Wiz Khalifa, BTS, Die Antwoord…

Stellarium PLUS – 9,99€ (pôvodná cena 13,99€)

Aplikácia Stellarium PLUS je aplikácia, ktorá vám prezradí,čo sa skrýva na nočnej oblohe. Identifikujte hviezdy, súhvezdia, planéty, kométy, satelity (napríklad ISS) a ďalšie objekty nad vami v reálnom čase za pár sekúnd, stačí nasmerovať telefón na oblohu.

macOS

Affinity Publisher – 37,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Softvér Affinity Publisher konkuruje programom ako Adobe InDesign. Ide o softvér na tvorbu digitálnych aj tlačených publikácií, letákov či pozvánok.

Affinity Designer– 37,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Obľúbená aplikácia na pracú s vektorovou grafikou je po iOS verzii v akciovej cene aj pre počítače Mac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.