Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #42 týždeň

iOS/iPadOS/macOS

iColorama S – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

iColorama je editor fotografií, pomocou ktorého vylepšíte fotografie/obrázky/kresby a premeníte ich úžasné umelecké diela.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Door Kickers – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Hra Door Kickers vás postaví do úlohy veliteľa taktickej jednotky SWAT. Analyzujte situáciu, naplánujte si taktiku, vyberte zbrane a koordinujte viacerých vojakov pre splnenie vášho jediného cieľa, a tým je zachrániť všetkých rukojemníkov.

Door Kickers: Action Squad – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Door Kickers: Action Squad je bláznivá akčná hra zo starej školy, ktorá vás stavia do role vojakov SWAT a pošle vás, aby ste sa vysporiadali so zloduchmi v štáte Nowhere City USA. Vyberte si výstroj, potom vykopnite dvere a smerujte k akcii. Zvládnite spätný ráz zbraní a čas prebíjania, využite vzdialenosť a krytie vo svoj prospech a použite strategické herné schopnosti v hre.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

One Line Coloring – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

V hre One Line Coloring sa ponoríte do sveta kreslenia a vyfarbovania. One Line Coloring je živá logická hra o vytváraní živých tvarov, ktoré sa skladajú do krásnych tematických diorám.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

iSafeCharge – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

iSafeCharge je užitočná utilita, pokiaľ nabíjate iPhone alebo iPad niekde na verejnosti. Keď dôjde k odpojeniu zariadenia od nabíjania alebo k detekcii pohybu, tak sa spustí alarm.

Alien Shooter 2 – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Alien Shooter 2 je izometrická krvavá strieľačka. Ide o unikátne spojenie arkádovej akcie s prvkami RPG, v ktorej za zabitých zombíkov (budú ich tisíce), dostanete skúsenosti, ktoré potom investujete do vylepšení (lepšia výdrž, lepší účinok zbraní, viac nábojov…). Na špeciálnych miestach môžete kúpiť nové zbrane, brnenie, lekárničky a ďalších predmetov potrebných ku prežitiu.

Workout at Home or Anywhere – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, Workout at Home or Anywhere prináša súbor cvikov, ktoré možno vykonávať doma, vo fitness centre, alebo kdekoľvek.

Unit Converter Pro – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Aplikácia Unit Converter Pro umožňuje prevod fyzikálnych jednotiek, ktoré sú prehľadne usporiadané vo viac ako 30. kategóriach.

Unit Converter Pro je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Anti Theft Alert – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Aplikácia Anti Theft Alert vás upozorní zvukom sirény v prípade keď: proximity senzor zachytí priblíženie, pri zdvihnutí telefónu, pri odpojení z nabíjačky, po vytiahnutí SIM karty…

Esports Life Tycoon – 1,99€ (pôvpdná cena 3,99€)

Hra eSports Life je simulácia profesionálneho hráča videohier s najlepšími eSports klubmi sveta. Z herného nadšenca sa tam môžete prepracovať až do prvej ligy medzi elitu. Svoje schopnosti v hre využijete v dvoch najpopulárnejších eSports žánroch – FPS a MOBA. Presadiť sa môžete sólo alebo v tíme. S tvrdým tréningom sa dostavia úspechy, popularita aj peniaze. Môžete sa stať hernou legendou, a dokonca ovládať celý lukratívny eSports priemysel.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Animatix – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Animatix premení vaše fotografie na podmanivé animácie a karikatúry. Aplikácia vdýchne život fotografiám a pridá im pohyb.

macOS

Baldur’s Gate – 3,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roki 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

Photo Effects Pro – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Photo Effects Pro prináša veľké množstvo kreatívnych farebných efektov, vďaka ktorým budú vaše fotografie vyzerať úžasne.

Among the Sleep – Enhanced Edition – EPIC Store – zadarmo (pôvodná cena 13,99€)

Among the Sleep je hororová hra, ktorá sa odohráva z pohľadu prvej osoby, z perspektívy dvojročného dieťaťa. Dieťa sa zobudí uprostred temnej a strašidelnej noci, a začne hľadať svoju mamu. Toto však nie je jednoduchá úloha, pretože dom je plný strašidelných zvukov a podivuhodných tieňov v skriniach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.