Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #34 týždeň

iOS/macOS/tvOS/iPadOS

Up Slide Dow‪n‬ – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V logickej hre Up Slide Dow‪n musíte usporiadať dlaždice do správneho poradia, ale nebude to také jednoduché.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Number Shield – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Number Shield blokuje podvodne telefónne čísla, ktoré vám vyvolávajú. Môžete si nastaviť blokovanie na celú skupinu čísel, napríklad môžete prichádzajúce hovory z čísla 0903 5xx xxx. Je tu aj možnosť „Povoliť kontakty“, aby ste nezmeškali hovory od vašej rodiny a priateľov.

Aplikácia dostala množstvo pozitívnych reakcií. Ak vás vyvolávajú neznáme čísla, určite stojí za vyskúšanie.

Number Shield 600x308 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

iColorama S – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

iColorama je editor fotografií, pomocou ktorého vylepšíte fotografie/obrázky/kresby a premeníte ich úžasné umelecké diela.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

3D Anatomy – 0,99€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia 3D Anatomy je 3D atlas ľudského tela.

3D Anatomy je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

3D Anatomyu 600x302 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Toppl. – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Toppl. je logická hra, v ktorej bude vašou úlohou pohybovať a otáčať dielmi tak, aby ste vytvorili požadovaný tvar.

Toppl. 600x301 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

Match Attack! – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Match Attack! je logická hra inšpirovaná tetrisom.

9th Dawn III – 5,99€ (pôvodná cena 9,99€)

9th Dawn III je mix RPG hry a dungeon crawlera v retro štýle v otvorenom svete s pestrým obsahom, ktorý zahrňuje vývoj postavy, boje, výrobu predmetov, osvojenie monštier, kartovú minihru, rybárčenie a kooperáciu pre dvoch hráčov.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1 a vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Playstation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

dB meter – 0,99(pôvodná cena 1,99€)

Aplikácia meria hluk v okolí. dB meter je kalibrovaný podľa profesionálneho merača hluku OKTAVA 110A-PRO.

Rebel Cops – 3,99€ (pôodná cena 6,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipoom M1.

Cubasis 3 – 24,99€ (pôvodná cena 49,99€)

Cubasis 3 je komplexný produkčný hudobný nástroj optimalizovaný pre dotykové ovládanie, ktorý vám umožní nahrávanie, editáciu a mixovanie hudby a vytvorené dielo môžete ihneď zdielať s celým svetom.

Not Chess – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Ak to nie je šach, tak potom čo to je? Not Chess je logická hra s niekoľkými jednoduchými šachovými pravidlami a niekoľkými špeciálnymi prísadami, aby bola zábavná a náročná pre každého!

Interloper – 2,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Interloper je akčná vesmírna letecká hra, v ktorej budete chrániť vaše spoločenstvo, pričom nemôžete zabudnúť na správny výber zbraní.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac (nie je nutný čip M1) a Apple TV.

Swapperoo – 0,99€ (pôvodná cena 1,99€)

Swapperoo je logická hra s jednoduchými pravidlami, kliknutím na šípku ju posuniete v smere, akým je. Vytvorte rad 3 dlaždíc rovnakej farby a dlaždice zmiznú.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1 a Apple TV.

SSH SFTP Client – iterm – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

SSH SFTP Client – iterm je plne vybavený klient SFTP a SSH, ktorý vám umožňuje prístup k súborom na SFTP serveroch alebo prihlásiť sa na server pomocou SSH.

Inspire Pro – 9,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Či už ste začínajúci umelec, ostrieľaný profesionál alebo niekde medzi tým, užite si jednoduchosť a silu najintuitívnejšej a najpútavejšej ilustračnej aplikácie pre iPad Inspire Pro. Aplikácia prináša neuveriteľne rýchly a realistický zážitok z maľovania, kreslenia a skicovania, ktorý si môžete vziať so sebou kamkoľvek pôjdete a použijete vždy, keď príde inšpirácia.

Northgard – 5,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Po mnoho rokov sa statoční Vikingovia vydávali na nové a nové expedície do neznámych končín, až raz narazili na tajomnú zem zvanú Northgard. Tí najodvážnejší medzi Severanmi napli plachty a zviedli súboj so zradnými búrkami a hmlami na Železnom mori, než konečne dorazili k brehom vysnenej divočiny. Plní túžby získať pre svoj klan nehynúcu slávu tu začali stavať osady a dobývať bohatstvo.

Northgard je strategická hra založená na severskej mytológii, v ktorej ovládate klan Vikingov bojujúci o kontrolu nad tajomným novoobjaveným kontinentom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.