Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Prinášame vám ďalšie pokračovanie nášho výberu dočasne zlacnených aplikácii.

iOS/iPadOS/tvOS

PDF Pro‪+ – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

PDF Pro‪+ je nástroj na prácu s PDF dokumentami. Pomocou fotoaparátu môžete skenovať dokumenty, skenovať QR kódy, zvýrozniť text, aplikáci dokáže rozpoznať text…

PDF Maker & Reader Pr‪o‬ – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

PDF Maker a čítačka je jednoduchý a výkonný nástroj na čítanie a vytváranie súborov PDF. Môžete vytvoriť nový dokument PDF, pridávať fotografie, mapy, čiary a diagramy.

QR Kit Premiu‪m – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia QR Kit Premiu‪m slúži na vytváranie a čítanie QR kódov, vie naskenovať QR kódy aj z obrázkov vo vašej galérii.

MicSwap Pro Microphone Modele‪r – 16,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia MicSwap Pro Microphone Modele‪r premení vaše iOS zariadenie na nahrávacie štúdio. Nahrávajte, importujte zvuk, vymeňte mikrofóny, zmeňte štúdiá, upravujte, trieďte, zdieľajte a ukladajte svoje nahrávky.

½ Halfwa‪y – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vo svete, v ktorom dominuje čierna a biela farba, hľadajú dva prvky cestu, ako sa znova zjednotiť a obnoviť harmóniu. ½ Halfwa‪y je logická hra, v ktorej je vašou úlohou ich spojiť.

The Captain is Dea‪d – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Predstavte si, že ste členom posádky vo vašom obľúbenom sci-fi TV seriály a posledných 10 minút bolo deštrukčných. Kapitán zomrel a všetko môžete zachrániť jedine vy s posádkou. The Captain is dead je kooperatívna hra, v ktorej sa zhostíte tejto úlohy. Ale nie je to také jednoduché, pretože nepriateľské lode mimozemšťanov sa snažia o jediné – zničiť vás. Každý člen vašej posádky má špeciálne schopnosti a zručnosti. Musíte pracovať ako skupina a maximálne využiť potenciál každého člena. Ak sa niekto začne hrať na hrdinu, všetci zomriete.

Simply Yoga – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Simply Yoga je váš osobný inštruktor jogy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

Daily Workouts – 18,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Daily Workouts je váš osobný tréner, nech ste kdekoľvek. Aplikácia ponúka viac ako 390 cvikov a 39 rôznych tréningov pre mužov a ženy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

Felix The Reape‪r – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Felix The Reaper je romantická humorná hra o živote a smrti, ale predovšetkým o riešení hlavolamov a prekonávaní prekážok.

Podivnou, ale sympatickou hlavnou postavou 3D rozprávkovej a dobrodružnej hry Felix the Reaper je tučný smrtiak Felix so slúchadlami na ušiach a so záľubou v tanci, ktorý pracuje na Ministerstve smrti. A má problém, veľký problém! On sa totiž, chlapec jeden nešťastný, zamiloval do Betty, ktorá pre zmenu pracuje pre konkurenčné Ministerstvo života. Tí dvaja tak majú svoj pohľad na svet úplne odlišný.

Finding.. – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Hra Finding.. rozpráva príbeh o tom ako dieťa nájde kvetinu, pričom na ceste zažije veľa zaujímavým vecí.

Titan Quest – 3,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Moonlighter – 7,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Počas archeologického výkopu bol odhalený rad brán. Ľudia si rýchlo uvedomili, že tieto starodávne cesty vedú do rôznych svetov a dimenzií. Rynoka, malá komerčná dedinka bola odhalená blízko miesta výkopu a ponúka statočným a bezhlavým dobrodruhom nepredstaviteľné poklady.

Hra Moonlighter predstaví nového hrdinu Willa, ktorý je počas dňa predavačom túžiacim po dobrodružstve a hrdinných činoch.

V dedinke Rynoka môžete predávať objavené poklady, nastavovať ceny, starať sa o zásoby zlata, najímať pomocníkov a vylepšovať obchod.
Spoznajte obyvateľov a zistite o aké predmety majú záujem. Môžu vám za ne ponúknuť obrovské odmeny.
Vylepšujte si výbavu za pomoci obyvateľov dedinky.
Pri návšteve nových svetov získavajte zlato, poklady, novú výbavu a podivuhodné artefakty.
Pri súbojoch objavujte akcie s rôznymi zbraňami, schopnosťami a pridanými efektmi.
Každý svet je unikátny, nikdy neviete čo vás na druhej strane brány čaká.

Hra vyšla aj pre herné konzoly xBox One, PS4 a Nintendo Switch.

macOS

Earth 3D – Animal Atlas – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte svet prírody pomocou aplikácie Earth 3D – Animal Atlas. Otáčajte zemeguľu a pozorujte ako sa mení fauna a flóra v jednotlivých častiach sveta. Aplikácia obsahuje viac ako 200 zvierat, 400 rastlín, 1200 rôznych objektov a 1700 fotografií.

Earth 3D Animal Atlas 600x125 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #6 týždeň

Shadow Tactics – 3,99€ (pôvodná cena 42,99€)

V hre Shadow Tactics bude tvojou úlohou prevziať kontrolu na niekoľkými samurajmi a pokúsiť sa prekĺznuť medzi nepriateľmi. Vyber si svoj prístup pre infiltráciu veľkolepých hradov, kláštorov v zasnežených horách alebo táborov ukrytých v lesoch. Nastraž pasce, otráv svojich nepriateľov alebo sa kontaktu s nepriateľom celkom vyhni.

Simple Screen Shade – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Ak pracujete v tmavej miestnosti, v miestnosti osvetlenej slnkom alebo ak zápasíte s namáhaním očí a bolesti hlavy, aplikácia Simple Screen Shade stlmí vaše displeje. Môžete si nastaviť šedý odtieň na zmiernenie jasných a živých farieb, alebo biely odtieň na zobrazenie detailov v tmavých obrázkoch. Keď budete čítať a písať, zelený odtieň uvoľní vaše oči.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.