Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac.

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Simply Yoga – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Simply Yoga je váš osobný inštruktor jogy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

Beholder 2 – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Už ste sa rozhodli, čím sa stanete? Stanete sa usilovným a zodpovedným úradníkom? Alebo sa stanete nekompromisným narcisom, schopný zničiť každého, kto stojí medzi vami a sídlom predsedu vlády? Alebo možno ste len informátorom? Ak áno, kto ťa poslal? A prečo? V Beholder 2 sa zamestnáte na ministerstve a je to len na vás, kam to až dotiahnete.

Beholder 2 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

This is the Police – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

Bomb: A Modern Missile Command – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre Bomb: A Modern Missile Command bude vašou úlohou brániť svoje mesto pred nekonečným krupobitím padajúcich bômb pomocou riadených striel. Vytvorte reťaz výbuchov pomocou jednej rakety na zničenie viacerých bômb.

Bomb - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Design & Flyer Creator Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Pomocou aplikácie Design & Flyer Creator Pro môžete vytvoriť unikátne letáky, pozvánky, prezentácie, logá, karty alebo čokoľvek iné pre vaše firmy, prezentácie, večierky, kluby, udalosti …

Label Printe‪r – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Pomocou aplikácie Label Printe‪r môžete jednoducho vytlačiť poštové štítky, štítky na úložné boxy, na darčeky…

Cal Printe‪r – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Cal Printe‪r umožňuje exportovať a zdieľať váš kalendár ako pdf súbor, alebo si ho môžete vytlačiť a zavesiť napríklad na ľadničku.

SteamWorld Ques‪t – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V inovatívnej kartovej RPG hre SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech prevediete skupinu hrdinov krásne ručne maľovaným svetom. Priebežne si staviate svoj vlastný balíček kariet, ktorým potom porážate zástupy nepriateľov v intenzívnych bojoch na ťahy. Hra kombinuje prvky tradičných fantasy so steampunk robotmi pre nezabudnuteľný zážitok plný zábavy a nevšedného humoru.

Not Ches‪s – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Not Ches‪s je hra s niekoľkými jednoduchými šachovými pravidlami a niekoľkými špeciálnymi ingredienciami, vďaka ktorým bude zábavná a náročná pre všetkých.

It’s About Time‪!‬ – zadarmo (1,09€)

Aplikácia It’s About Time‪! zobrazuje len jednoduché hodiny…

Links for Late‪r‬ – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Links for Late‪r‬ vám poskytuje rýchly a ľahký spôsob ukladania odkazov s náhľadom internetovej stránky a prístupu k nim neskôr. Odkazy sa automaticky synchronizujú so všetkými vašimi zariadeniami so systémom iOS a macOS.

Links for Late‪r je univerzálna aplikácia dostupná pre počítače Mac, iPhone a iPad.

Logo, Card & Design Creato‪r – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Nástroj Logo and Designs Creator vám pomôže rýchlo a jednoducho vytvárať logá, dizajn webových stránok, stránky na Facebooku, tapety, vizitky, blogy, prezentácie… Ponúka najrýchlejšie a najjednoduchšie riešenie všetkých vašich problémov s dizajnom.

Môžete začať s prázdnym plátnom alebo upraviť jednu z viac ako 1 000 šablón. Keď si vyberiete svoju obľúbený, môžete prispôsobiť text pomocou viac ako 200 typov písma a zvoliť si pridanie rôznych symbolov a pozadia, ktoré skutočne prispôsobia šablónu vašej značke.

komentár
  1. Dobrý den, prečo niektoré app. čo by mali byt zlacnené sú AppStore za pôvodnú cenu. Za odpoved vopred dakujem

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.