Už zajtra sa podľa spoľahlivého leakera dočkáme nových, farebných iMacov

Leaker l0vetodream, ktorý má za sebou viacero presných tipov ohľadom Apple noviniek, predpovedá odhalenie novej generácie Apple desktopu na utorokovom evente.

V rámci tweetu l0vetodream pridal dvojicu obrázkov. Jedným z nich bola eventová grafika s logom Apple a druhým fotografia pôvodných iMacov G3. Práve na tieto zariadenia má podľa niektorých zdrojov nostalgicky odkazovať nová generácia iMacu.

Okrem novej farebnosti by Apple mal priniesť podľa očakávaní  Bloombergu aj aktualizovaný dizajn. Zariadenie údajne bude inšpirované hranatými kontúrami Pro Display XDR s užšími okrajmi.

Apple pracuje na dvojici nových modelov, ktorými nahradí súčasné 21,5 a 27-palcové iMacy. Podľa odhadov l0vetodream by väčší z nových iMacov mal rozmerovo prekonať aktuálny 27-palcový model.

V prospech tvrdenia leakera o blížiacom sa predstavení iMacu hovorí aj informácia z Apple Stores siete. V ponuke oficiálnych obchodov značky v USA sa pomaly ale isto zmenšujú zásoby 21,5-palcových modelov. Apple zároveň minulý mesiac vyradil z ponuky dve konfigurácie tohto modelu, čo takisto môže odkazovať na vyprázdňovanie skladov pred príchodom novej generácie.

Event s názvom Spring Loaded sa uskutoční zajtra, v utorok 20. apríla o 19:00. Po jej skončení vám prinesieme podrobné články k jednotlivými novinkám.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.