Telegram vďaka aktualizácií ponúka videohovory až s 1000 účastníkov

Telegram, komunikačná platforma, ktorá vďaka svojej bezpečnosti a šifrovaniu rýchlo naberá na popularite, prináša zásadné vylepšenie.

Telegram Messenger prešiel zásadnou aktualizáciou svojich video funkcií, vrátane podpory videohovorov až s 1, 000 účastníkov naraz.

Skupinové videohovory v Telegrame umožňujú až 30 používateľom streamovať video z kamery aj z obrazovky. Odteraz sa môže k streamu pripojiť až 1 000 ľudí naraz. Telegram hovorí, že má v úmysle tento limit naďalej zvyšovať, „kým sa všetci ľudia na Zemi budú môcť pripojiť k jednému skupinovému hovoru“.

Videosprávy získali vyššie rozlíšenie a všetok zvuk prehrávaný na zariadení používateľa sa bude po zachytení správy ďalej prehrávať, aby bol zahrnutý do záznamu.

Používatelia teraz navyše môžu klepnúť na videosprávu a rozbaliť ju v konverzácii. Klepnutím na rozbalenú videosprávu sa správa nezačne automaticky prehrávať, bude potrebné video spustiť ďalším kliknutím. Správu je tiež možné rýchlo pretočiť dopredu alebo dozadu.

Okrem vyššie uvedeného, má táto aktualizácia aj ďalšie novinky. Prehrávač médií teraz podporuje niekoľko rýchlostí prehrávania videa, v hovoroch iba s dvoma volajúcimi (face-to-face) bolo pridané zdieľanie obrazovky, fotoaparát v aplikácii podporuje všetky úrovne priblíženia, ktorých je zariadenie schopné a editor médií obsahuje nové nástroje na ilustráciu fotografií a videí kresbami, textom a nálepkami.

Do tejto aktualizácie sa zmestilo aj niekoľko ďalších, menších vylepšení, o ktorých pojednáva Telegram vo svojom článku, kde súšie opísané. Telegram je možné bezplatne stiahnuť na iPhone či iPad z App Store.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.