Space Gray príslušenstvo končí

Po iMacu Pro Apple vyradí z ponuky aj k nemu zladené myši, klávesnice a trackpady.

Model desktopu, ktorý značka predstavila pred štyrmi rokmi, bol jediným z modelov iMac v spomínanej vesmírnej šedej. K nemu zladené príslušenstvo – Magic Mouse 2, Magic Keyboard a Magic Trackpad 2 teraz pomaly Apple dopredáva.

Naznačuje to popis v jeho oficiálnom eshope, kde značka pri Space Gray verziách Magic Mouse 2 a ďalších doplnkov uvádza informáciu o dostupnosti limitovaných zásob. Po ich vypredaní tak už doplnky v tejto farbe nebudú cez oficiálny web v ponuke.

Ako bolo spomenuté v úvode, príslušenstvo Space Gray sa objavilo s uvedením iMacu Pro. Po tom, čo tento model vypadol z ponuky, sa Apple evidentne rozhodol vyradiť teraz aj doplnky určené k tomuto zariadeniu.

Pokiaľ ide o farebné varianty Magic príslušenstva, tie sa nedávno celkom slušne rozrástli. Spolu so sedmičkou nových farieb pre iMac M1 Apple predstavil aj rovnako ladené klávesnice, myši a trackpady. V súčasnosti sú však dostupné iba pre budúcich majiteľov nových iMacov a nie je jasné, či ich Apple neskôr uvoľní aj na samostatný predaj.

Odpoveď môže naznačiť minulosť, kedy značka pri iMacu Pro sprístupnila doplnky vo vesmírnej šedej samostatne až po niekoľkých mesiacoch.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.