Nvidia GeForce NOW pridáva natívnu podporu pre Apple Silicon

Cloudová herná služba tak ponúka oficiálnu podporu pre Macy s Intelom aj novými M1 procesormi.

GeForce NOW umožňuje majiteľom Macov hrať hry, ktoré by priamo na ich zariadení spustiť nešli. Využíva na to virtuálny GeForce GTX. Jedinou “hardvérovou” požiadavkou je tak dostatočne rýchle pripojenie na internet, ktoré utiahne GPU a CPU nároky virtuálneho počítača.

Platforma od Nvidie je integrovaná aj so Steamom a funguje s hrami, ktoré vlastníte. V tom sa líši od iných konkurenčných služieb, ktoré ponúkajú vlastný katalóg – podobne, ako keď si napríklad spustíte seriál či film z ponuky niektorého streamu. Zjednodušene povedané vám GeForce NOW poskytne výkon pre hranie hier, ktoré ste si kúpili.

Minimálne nároky na rýchlosť pripojenia sú 25 Mb/s pre download a 5GHz bezdrôtový router. Odporúčaná rýchlosť je aspoň 50 Mb/s.

Služba stojí aktuálne 27,45 € na šesť mesiacov s benefitmi ako prednostný prístup, rozšírená dĺžka hrania a zapnuté RTX. Bezplatný model ponúka štanardný prístup a hodinový limit.

zdroj: Nvidia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.