Nový iPhone SE s 4,7-palcovým a časom aj celoobrazovkovým displejom

Nástupca minuloročnej “reinkarnácie” populárneho originálu s označením SE by mal doraziť už budúci rok.

Súčasná, dalo by sa povedať, druhá generácia iPhonov s označením SE, vychádza z ôsmej modelovej rady Apple smartfónu. Zariadenie aktuálne ponúka 4,7-palcový displej.

Istú dobu sa hovorilo aj o príchode väčšieho modelu, zatiaľ pracovne označovaného ako SE Plus, ktorý mal doraziť tento rok. Známy odborník na značku Apple, Ming-Chi Kuo, však tieto správy negoval vyhlásením, že nový prírastok medzi SE modelmi príde najskôr o rok.

Analytik Ross Young, ktorý sa špecializuje na displeje, takisto uviedol, že tento rok sa dizajnovej aktualizácie tohto cenovo dostupného modelu Apple telefónu nedočkáme. Už v roku 2022 by však mala značka odhaliť drobne osviežený model a výraznejšie zmeny dizajnu sú na obzore v o dva roky.

Kalifornské jablko údajne pracuje na verzii s 6,1-palcovým displejom, ktorý by namiesto výrezu v hornej časti disponoval kamerou vsadenou priamo do displeja po vzore niektorých Android zariadení.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.