Nový Apple event v polovici marca asi nebude

Apple má síce rozbehnutú produkciu niekoľkých horúcich noviniek, no v najbližších dvoch týždňoch ch ešte neuvidíme.

Minulý týždeň prišiel taiwanský portál Economic Daily News s informáciou o potenciálnom dátume pre najbližšiu prezentáciu noviniek Apple. Mal ním byť 16. marec. Tento tip sa stihol rozšíriť po viacerých ďalších weboch a médiách. Zdrojom však boli dva Twitter účty LeaksAppleProFrontTron, ktoré nemajú práve najspoľahlivejšiu históriu predchádzajúcich úspešných tipov k plánom Apple.

K hypotéze sa najnovšie vyjadril aj Mark Gurman za Bloomberg, ktorý sa kalifornskému jablku dlohodobo venuje. Gurman uviedol veci na pravú mieru, keď potvrdil, že marcový dátum, ktorý rozvíril internety, nie je správny. Pokiaľ však ide o tretí mesiac roku ako celok, tam ostáva ešte všetko otvorené. Redaktor Bloombergu totiž v ďalšom tweete napísal, že event nebude 16. 3., čo znamená, že v hre môže byť iný marcový dátum.

Apple aktuálne pracuje na nových modeloch iPad Pro a iPad mini, aktualizácii iMacu, cenovo dostupnejších AirPods ale aj novej podobe AirPods Pro a nasledujúcej generácii AirPods s číslom 3. A netreba zabúdať ani na trackovacie AirTags.

Obvyklý jarný event bol po väčšinu rokov práve v marci, no nie je to pravidlom. Takto to vyzeralo v minulosti:

  • 2015 – 9. marec
  • 2016 – 21. marec
  • 2016 – 27. marec
  • 2019 – 25. marec

V roku 2017 ani minulý rok sa však v marci prezentácia noviniek nekonala.

Čo si myslíte vy?

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.