Novinky z Apple TV+: Viac filmov, pokračovania sérií aj úplne novinky

Streamovacia služba Apple v poslednom čase oznámila viacero zaujímavých noviniek.

Druhé série prichádzajú

Už oddnes, 16. apríla, môžete sledovať pokračovanie dokumentárneho seriálu Earth at Night, ktorý pomocou novej kamerovej techniky a revolučnej postprodukcie prináša pohľad na nočný svet zvierat doteraz nevideným spôsobom.

7. mája sa vráti aj komediálny Mythic Quest sledujúci herných vývojárov pri tvorbe nového hitu. Tentoraz sa protagonisti budú po úspechu hry Raven’s Banquet sústrediť na spustenie nového epického datadisku.

Dokumenty aj animáky

V ponuke Apple TV+ by malo pribudnúť hneď niekoľko noviniek tohto žánru, nudiť monotónnosťou však nebudú. Tešiť sa môžete na nový film Fathom o vráskavcovi dlhoplutvom, jeho kultúre a komunikácii, či na hudobné dokumenty – Watch the Sound with Mark Ronson o fenoméne zvuku či Black & Blues: The Colorful Ballad of Louis Armstrong o svetoznámom jazzmanovi.

Okrem dokumentov Apple chystá aj animované filmy, v spolupráci so Skydance Animation. So štúdiom značka podpísala niekoľkoročný kontrakt, od ktorého si sľubuje animáky s prevratnou technologickou stránkou a filmovou kvalitou.

Prvou lastovičkou bude titul nazvaný Blush o záhradníkovi/astronautovi, ktorý núdzovo pristane na pustej planéte trpaslíkov a tu objaví nový život.

Chceme viac filmov!

Apple TV+ potrebuje zvýšiť svoju konkurencieschopnosť voči Netflixu, Hulu, Disney+ či HBO Max. Jednou z ciest má byť vyšší počet celovečerných filmov, ktoré by pritiahli divákov. Podľa oficiálnych informácií chce značka prísť s desiatimi až dvanástimi titulmi ročne.

Na dosiahnutie svojho záväzku si Apple prizval bývalú viceprezidentku z HBO Max Jessie Hendersonovú, ktorá mala pre platformu na starosti práve celovečeráky.

V porovnaní s etablovanými gigantmi ako je Netflix je stream kalifornského jablka stále na začiatku svojej cesty. Služba kontinuálne rozširuje svoju ponuku titulov a zároveň sa snaží o diváka zabojovať aj ročným predplatným zadarmo k nákupu niektorého zo svojich produktov.

zdroj: Apple TV+

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.