Novinky z Apple TV+: je tu druhá séria Servant, chystá sa veľkofilm o Napoleonovi

Streamovacia služba Apple oddnes ponúka pokračovanie thrilleru Servant a na obzore je aj film o francúzskom cisárovi. Kto si Napoleona zahrá?

Filmový projekt Ridleyho Scotta s názvom Kitbag bude ďalšou spoluprácou, pri ktorej sa stretnú známy režisér a herec Joaquin Phoenix. Naposledy to bolo pri nakrúcaní veľkofilmu Gladiátor pred dvadsiatimi rokmi. Phoenix vo filme stvárnil cisára Commoda.

Produkčné práce na novinke o Napoleonovi majú odštartovať začiatkom budúceho roku. Režiséra podľa vyjadrenia pre magazín Deadline postava francúzskeho vojvodcu fascinovala. Joaquin Phoenix bol pre Scotta jasnou voľbou, aj na základe skúsenosti z Gladiátora. Režisér si pochvaľuje aj spoluprácu s Apple. Podľa jeho slov neexistuje v súčasnosti lepší partner pre realizáciu projektu týchto rozmerov pre svetového diváka.

Kým veľkofilm o Napoleonovi dorazí, môžete si čakanie skrátiť napríklad čerstvou porciou nových častí seriálu Servant. Druhá séria pokračuje práve dnes.

Ďalším očakávaným projektom, ktorý sa na Apple TV+ objaví, má byť dvojdielna biografia Oprah Winfrey. Dokument má podľa informácií priniesť pohľad na 25 rokov americkej histórie očami známej moderátorky a autorky.

zdroj: Deadline, Apple TV+

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.