iPhone 13 s 1TB úložiskom a LiDAR pre všetky modely?

Dávnejšiu špekuláciu o dostupnosti tejto konfigurácie pre všetky štyri nové modely Apple smartfónu oživila nová analýza od Wedbush.

Podľa názoru analytika Daniela Ives má byť 1TB úložisko k dispozícii na výber pre každý z iPhonov 13 a zároveň majú disponovať aj LiDAR technológiou.

Aktuálne je najobjemnejším variantom úložiska 512GB. Jeho “nafúknutie” na hodnotu 1TB by iPhone mohlo kapacitou priblížiť iPadu Pro, ktorý ponúka 1 alebo 2TB.

S príchodom iPhonu 12 predstavila značka nový formát fotografie ProRAW, ktorý kombinuje RAW so spracovaním záberov na iPhone. Výsledné fotky sú 10 až 12-násobne väčšie ako HEIF či JPEG, takže vyššia kapacita úložiska by mohla byť ťahákom pre mnohých.

Druhou pozitívnou správou je prognóza o dostupnosti LiDAR senzorov pre všetky iPhony 13 – od základných modelov ako iPhone 13 mini a iPhone 13 až po vyššiu triedu v podobe iPhone 13 Pro a Pro Max. Názor Wedbush je tak v kontraste s analytikom Ming-Chi Kuom, ktorý stále verí, že táto technológia ostane doménou high-end modelov.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.