Apple zapísal nové M1 Macy do Bluetooth databázy, objavil sa však aj záhadný nový produkt

Položka s označením B2002 o sebe veľa neprezradí, indíciou však môže byť jej kategorizácia pod osobné počítače.

Zariadenie, ktorého modelové čislo bude doplnené, pribudlo do databázy spolu s trojicou počítačov, ktoré Apple predstavil v závere minulého roku. Ide o Mac mini, MacBook Air a 13-palcový MacBook Pro. Všetky si značka nechala zapísať 10. februára.

O aké zariadenie má ísť, zatiaľ nie je zrejmé. Viacero produktových línií ako iPhone 12, Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE, AirPods Max, HomePod mini či rôzne iPad modely majú vlastné zápisy v Bluetooth databáze.

Očakávanými novinkami pre tento rok sú dlho spomínané AirTags, nová Apple TV či update AirPods Pro. Možné je aj, že sa jedná o konkrétny komponent – Apple napríklad do databázy pridal aj H1 čip z AirPods či W2 čip z Apple Watch Series 3. Popis pri položke uvádza Controller Subsystem + Host + Profile. Je teda možné, že tajomný produkt je M1 čip alebo niektorý ďalší z dielov, ktoré sa v M1 Macoch nachádza.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.