Apple s príchodom nového variantu iPhone 12 prechádza na náhodné sériové čísla

Zámer spoločnosti uvádzať budúce produkty pod takýmto označením sa už v minulosti objavili, teraz ho Apple začal realizovať.

Prvým produktom s náhodným číselným označením sa stal iPhone 12 v novej fialovej farby. Informoval o tom portál MacRumors, ktorý sa odvoláva na Youtube kanál ZolloTech. Ten potvrdil, že fialový smartfón bol minulý mesiac uvedený s 10-miestnym kódom v novom formáte, ktorý sa odlišuje od predchádzajúcich sériových čísel. Zmena sa bude pravdepodobne týkať aj iPhonu 12 mini.

Zaujímavým paradoxom je, že iná z noviniek, ktorá bola predstavená v rámci rovnakého eventu ako fialový iPhone 12, trackery AirTag, má podľa informácií od ich majiteľov, stále 12-miestny kód v starom tvare. Ako nakoniec Apple označí nový iMac, iPad Pro či Apple TV, ostáva zatiaľ otázne.

Nový formát číselného označenia produktov bude obsahovať náhodnú kombináciu 8 až 14 znakov. Apple už odporučil resellerom, aby sa na zmenu pripravili ešte pred eventom Spring Loaded, ktorý sa konal v druhej polovici apríla.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.