Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie vydanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac, v ktorom nájdete množstvo hier a aplikácii.

Tento víkend sa v našom výbere ocitlo aj niekoľko aplikácii pre Apple TV.

iOS/iPadOS/tvOS

OilSketch – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

OilSketch je fotografický editor ktorý premení vaše fotky na olejomaľby.

OilSketch 600x308 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #32 týždeň

Textograph Pro – 3,39€ (pôvodná cena 6,99€)

Textograf nie je len ďalšia aplikácia, ktorá umožňuje vkladať text do obrázkov. Textograf je exkluzívny nástroj pre iOS, ktorý je veľmi jednoduchý a ľahko použiteľný, s množstvom funkcií, ktoré vám umožnia vytvárať nádherné plagáty.

Textograph Pro 600x254 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

The Bonfire: Forsaken Lands – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Stavajte, objabujte, craftujte a prežite. V hre The Bonfire: Forsaken Lands bude vašou úlohou vytvoriť osadu v zasneženej krajine a prežiť nájazdy nepriateľov.

Pavilion: Touch Edition – 2,29€ (pôvodná cena 4,59€)

Pavilon je logická hra, ktorá vás hodí priamo do svojho tajomného a atmosférického sveta bez akýchkoľvek návodov alebo začiatočných vysvetlení. Hra získala množstvo ocenení a kladných recenzií:

An indie gaming masterclass in how to do things differently. You really, really need to play this one.”
9/10 – Pocket Gamer
„Pavilion is definitely a testament to what mobile games are capable of.“
9/10 – AppAdvice
“It will make your eyes wish they never had to look at anything else, ever, again.”
AppSpy

Pavilon je dostupný aj pre Apple TV.

Causality – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Causality je logická hra v ktorej budete cestovať po mimozemskej planéte a pomôžete skupinke astronautov nájsť cestu späť domov. Vašou úlohou bude vyriešiť hádanky, pri ktorých budete cestovať späť v čase a meniť sled udalostí.

Subdivision Infinity – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Subdivision Infinity je vesmírna 3D sci-fi strieľačka. Vyzbrojte svoju loď a preskúmajte tajomstvá vesmíru v 40 misiách a v piatich rôznych lokalitách. Pátrajte a zničte nepriateľov, ťažte suroviny na asteroidoch a nájdite plány na nové technológie, ktorými si vylepšíte svoju vesmírnu loď.

Subdivision Infinity podporuje aj Apple TV.

Chameleon Run – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dielne slovenského programátora, ktorá získala prestížne ocenenie Apple Design Award.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Chameleon Run 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

Morphite – 3,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Morphite vyšiel aj vo verziách pre hernú konzolu Playstation 4, Nintendo Switch a počítače a dostupná je aj pre Apple TV.

Morphiote je FPS hra, v ktorej skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite. Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kde ľudstvo už dávno obýva vzdialené planéty. Ocitnete sa v koži mladej ženy Myrah Kale, ktorá sídli na kozmickej stanici, kde pracuje pod dohľadom svojho nevlastného otca, pána Masona. Najprv sa hra javí ako jednoduchá prieskumná misia na podporu svojho obchodu, neskôr sa však zmení na cestu, ktorá odhaľuje neznámu minulosť Myrah a jej vzťahu k vzácnemu, vyhľadávanému a takmer vyčerpanému materiálu Morphite.

Morphite 600x154 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Paintstorm Studio – 7,99€ (pôvodná cena 14,99)

Podľa vývojárov je Paintstorm Studio prvá aplikácia pre iOS navrhnutá nielen pre jednoduché náčrty, ale aj pre profesionálne digitálne maľovanie na akejkoľvek úrovni, žánru a technike. Hlavnou črtou programu Paintstorm Studio je výber štetcov.

Paintstorm Studio 600x149 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Affinity Photo – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Photo 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Affinity Designer – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Object Removal Pro – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Object Removal Pro je editor fotografií, ktorý odstráni nechcené objeky z vašich obrázkov.

Object Removal Pro 600x305 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Daily Workouts – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Daily Workouts je váš osobný tréner, nech ste kdekoľvek. Aplikácia ponúka viac ako 390 cvikov a 39 rôznych tréningov pre mužov a ženy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV.

Simply Yoga – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Simply Yoga je váš osobný inštruktor jogy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV.

The Unrest Age – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Vitajte v Rusku, v krutej dobe… The Unrest Age je akčná RPG hra v otvorenom svete Ruska na začiatku 17. storočia. Vžijete sa do úlohy Alexandra Kostyleva, bojovníka cárskej armády, ktorý po návrate domov stratil všetko, čo mu bolo drahé a vydáva sa na cestu hľadania pravdy.

Smart NFC – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Smart NFC umožňuje čítať, zapisovať NFC tagy prostredníctvom iPhonu.

MudRunner Mobile – 5,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre MudRunner s ocitnete za volantom neuveriteľných terénnych vozidiel a vydáte sa naprieč sibírskou krajinou vybavený iba kompasom a mapou. Hra sa stáva dokonalou offroad simuláciou.

Vydajte sa na cestu s šestnástimi silnými terénnymi vozidlami, z ktorých má každé špecifické vlastnosti a prídavné doplnky. Prekonávajte prekážky v prekrásnych krajinách s extrémnymi podmienkami a dynamickým cyklom dňa a noci. Preskúmajte rôzne prekážky, ktoré realisticky reagujú na hmotnosť a pohyb vozidla.

Absolute Drift – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre Absolute Drift si osvojíte umenie driftovania. Precvičte si svoje schopnosti a súťažte na driftových podujatiach, ako sú Driftkhana a Mountain Drifting, ktoré ponúkajú 34 levelov na ceste k titulu.

Hra Absolute Drift je dostupná aj pre Apple TV.

Lichtspeer – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Lichtspeer je bláznivá akčná hra plná krvi, sarkazmu a halucinogénnych. Príbeh je zasadený germánskej budúcnosti plnej sarkazmov, kde treba ulahodiť bohom a nastoliť rovnováhu. Pritom potečie veľa krvi, keďže budete hádzať oštepy po rôznych obludách, ako sú vikingskí tučniaci alebo zombie, používať kombá a snažiť sa trafiť headshot.

macOS

DaisyDisk – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

DaisyDisk po preskenovaní zvoleného disku vytvorí ľahko čitateľné a najmä prehľadné grafy so štruktúrou uložených dát. Ukáže tak dávno zabudnuté dáta zbytočne zaberajúce voľné miesto. Aplikácia dokáže načítať informácie o akýchkoľvek diskoch pripojených k Macu. Integrovaná podpora QuickLooku umožňuje po stlačení medzerníka prehliadať zvolené súbory. Po pravom kliknutí a zvolení Show in Finder potom môžete súbory priamo odstrániť. Aplikácia spolu s pekným grafickým spracovaním a animáciami výrazne spríjemňuje a zjednodušuje redukciu dát na akokoľvek zahltených diskoch.

Affinity Publisher – 38,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Softvér Affinity Publisher konkuruje programom ako Adobe InDesign. Ide o softvér na tvorbu digitálnych aj tlačených publikácií, letákov či pozvánok.

Affinity Designer– 38,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Obľúbená aplikácia na pracú s vektorovou grafikou je po iOS verzii v akciovej cene aj pre počítače Mac.

iStat Menus – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

iStat Menus je jednoduchá aplikácia, ktorá umožňuje sledovať napríklad vyťaženie CPU, využitie operačnej pamäte, aktivitu pevného disku, alebo teplotu vášho Macu priamo z menubaru.

Screens – 22,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Pomocou aplikácie Screens sa môžete pripojiť a ovládať váš Mac, ale i počítač s OS Windows alebo Linux alebo Raspberry Pi, nech sa nachádzate kdekoľvek na svete.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.