Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #41 týždeň

Prinášame vám 41. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/watchOS

dB meter – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia meria hluk v okolí. dB meter je kalibrovaný podľa profesionálneho merača hluku OKTAVA 110A-PRO.

BeautyCam – zadarmo (pôvodná cena 1,09)

S BeautyCam môžete vymazať stopy po akné, vyhladiť pokožku, rozjasniť oči, vybieliť zuby, upraviť farbu očí, pridať filtre a špeciálne efekty, rozmazať fotografie a ešte oveľa viac.

Alien Shooter 2 – 2,29€ (pôvodná cena 6,99€)

Alien Shooter 2 je izometrická krvavá strieľačka. Ide o unikátne spojenie arkádovej akcie s prvkami RPG, v ktorej za zabitých zombíkov (budú ich tisíce), dostanete skúsenosti, ktoré potom investujete do vylepšení (lepšia výdrž, lepší účinok zbraní, viac nábojov…). Na špeciálnych miestach môžete kúpiť nové zbrane, brnenie, lekárničky a ďalších predmetov potrebných ku prežitiu.

Marvin The Cube – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Zoznámte sa s Marvinom, malou kockou, ktorá hľadá svoje miesto vo vesmíre. Pomôžte mu vyriešiť narazené hádanky a nájsť dokonalý vzhľad. Marvin The Cube je logická hra s viac ako 170 hádankami s rôznym stupňom obtiažnosti.

Aces of the Luftwaffe Squadron – 3,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Každý koniec je novým začiatkom. Keď sa už zdalo že vojna v Európe sa blíži ku koncu, tajné nemecké komando s názvom Aces of the Luftwaffe prekvapivo napadlo USA! Je Vašou povinnosťou obnoviť slobodu a mier. Prežite epický príbeh nad americkým pobrežím a mestami. Veľte svojej letke proti hrôzostrašným bojovým strojom nepriateľa.

Akčná hra Aces of the Luftwaffe Squadron vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Aces of the Luftwaffe Squadron - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

This is the Police – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

This Is the Police 2 – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Cardinal Land – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre Cardinal Land bude vašou úlohou poskladať farebné obrazy zvierat z geometrických tvarov.

The Quest – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

The Quest je “oldschoolová fantasy” RPG hra v otvorenom svete, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Vašou úlohou ako bude zachrániť ostrov Freymore a odvráti blížiace sa nebezpečenstvo.

The Quest 600x156 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Trigono – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Trigono je logická hra vo svete trojuholníkov. Hra obsahuje viac ako 100 úrovní, ktoré budú výzvou pre váš mozog, ale aj prsty.

One Line Coloring – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre One Line Coloring sa ponoríte do sveta kreslenia a vyfarbovania. One Line Coloring je živá logická hra o vytváraní živých tvarov, ktoré sa skladajú do krásnych tematických diorám.

8 Bit Space – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

8 Bit Space je 2D platformovka inšpirovaná hrami z 8-bitovej éry, so zvláštnym dôrazom na hernú konzolu ZX Spectrum. Vašou úlohou bude preskúmať 25 mimozemských planét a nájsť všetky drahokamy a relikvie, ktoré dodávajú energiu starodávnemu portálu.

Photo Animator Studio Maker – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Pomocou aplikácie Photo Animator Studio Maker oživíte vaše fotografie pomocou animácii.

Photo Scanner and Colorizer – 3,49€ (pôvodná cena 4,49€)

Photo Scanner and Colorizer je skener fotografií, ktorý využíva umelú inteligenciu na ich vylepšenie.

Photo Power Tools – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Photo Power Tools je fotografický editor pomocou ktorého vytvoríte fotografie, ktoré upútajú pozornosť a vyniknú z davu.

macOS

Coffee Buzz – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Chceli ste niekedy dočasne zabrániť tomu, aby váš Mac spustil šetrič obrazovky, alebo aby prešiel do režimu spánku? Aplikácia Coffee Buzz ponúka jednoduchý spôsob, ako to dosiahnuť.

Trine – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Okúzľujúca trojrozmerná 2D akcia z fantasy sveta, kde ovládate tri postavy pri boji s monštrami, ktoré ohrozujú kráľovstvo. Kúzelník vytvára objekty, zlodej využíva svoju rýchlosť a presnosť, bojovník je zase ideálny na deštrukciu. Hra stavia obzvlášť na fyzikálnom modely, ktorý slúži ako na riešenie puzzle, tak na boj s nepriateľmi.

Trine 600x197 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Trine 2 – 2,29€ (pôvodná cena 16,99€)

Pokračovanie úspešného titulu Trine. Silný bojovník, šikovná zlodejka a zručný čarodejník sa vracajú a v hre Trine 2 ich čakajú nové dobrodružstvá, logické problémy a offline a online kooperácia pre troch hráčov. Okrem toho hrdinom pribudnú nové schopnosti a opäť nebudú chýbať pôvabné scenérie a animované prostredia. Levely budú rozsiahlejšie a nebudú chýbať silní bossovia.

Trine 2 600x131 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.