Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

14. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii prináša pre iOS zariadenia niekoľko zaujímavých hier, napríklad Stardew Valley, Aces of the Luftwaffe Squadron, alebo Baldur’s Gate II.

iOS/iPadOS

Remote Drive for Mac – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Premente svoj iPhone alebo iPad na bezdrôtový flash disk pre Mac. Budete mať plný prístup k súborom, ktoré sú uložené na Macu a môžete ich kopírovať na / z iOS zariadenia.

Remote Drive for Mac 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #16 týždeň

Magic Launcher Pro – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Widgety zobrazujú informácie z vašich obľúbených aplikácií. Svoje widgety nájdete v zobrazení Dnes. Stačí potiahnuť prstom doprava cez plochu, zamknutú plochu alebo centrum hlásení. Aplikácia Magic Launcher Pro je výkonný nástroj, ktorý vám prináša množstvo plne konfigurovateľných widgetov, v ktorých si môžete upraviť veľkosť a tvar ikon, text, či pozadie. Aplikácia ponúka aj správu nastavení ako rýchle zapnutie / vypnutie Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPS …

Magic Launcher Pro 600x301 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #32 týždeň

Viking Village Premium – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Viking Village Premium je minimalistická real time stratégia, ktorá ponúka aj online multiplayer. Vašou úlohou je stavať a brániť dedinu pred zlými rytiermi, zbierať zdroje, stavať veže na strategických pozíciách a veliť jednotlivým bojovým jednotkám a útočiť na nepriateľské dediny.

Viking Village Premium 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

1Contact Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pomocou aplikácie 1Contact Pro môžete jednoducho zálohovať, obnoviť, editovať, zdieľať kontakty, ďalej vyhľadať a vymazať duplikáty.

1Contact Pro 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #50 týždeň

Magic Call Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Magic Call Pro, ktorá simuluje prichádzajúci hovor. Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

Magic Call Pro 600x251 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #50 týždeň

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

This Is the Police 2 – 3,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #02 týždeň

Stardew Valley – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás. Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

Stardew Valley 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Baldur’s Gate II: EE – 6,99 (pôvodná cena 12,99€)

V impozantnom pokračovaní Baldur’s Gate, jednej z najlepších RPG sa v Baldur’s Gate II: EE ponoríte do sveta intríg, dobrodružstiev a zúrivého boja. Vaša schopnosť rozoznať rozdiely medzi dobrom a zlom – s výdatnou pomocou kúzel a ocele – rozhoduje o vašom osude.

Baldurs Gate II EE 600x153 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Periodic Table 2020 PRO – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Periodická tabuľka prvkov…

Realpolitiks Mobile – 3,39€ (pôvodná cena 7,99€)

V stratégii Realpolitiks sa zmocníte modernej krajiny. Riešte hlboké problémy moderného sveta, nájdete tu súčasné geopolitické hranice, použite ekonomické silu krajiny pre zúčastnenie sa vo vojenských konfliktoch a celosvetových aférach. Riešte rôzne problémy, ktoré počas hry nastanú, napríklad rozpad EU, nárast ISS, následky tretej svetovej vojny a rôzne iné scenáre. Vďaka politickým presvedčeniam ste schopní rôznymi spôsobmi docieliť politické ciele a vyhrať v závode o globálnu nadvládu. Využite diplomatické schopnosti, ekonomické výhody, vojenskú silu a voľnosť etnických, či morálnych zásad, ktoré Vám pomôžu sa stať celosvetovou veľmocou.

Aces of the Luftwaffe Squadron – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

Každý koniec je novým začiatkom. Keď sa už zdalo že vojna v Európe sa blíži ku koncu, tajné nemecké komando s názvom Aces of the Luftwaffe prekvapivo napadlo USA! Je Vašou povinnosťou obnoviť slobodu a mier. Prežite epický príbeh nad americkým pobrežím a mestami. Veľte svojej letke proti hrôzostrašným bojovým strojom nepriateľa.

Akčná hra Aces of the Luftwaffe Squadron vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Kenshō – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Začnite svoju cestu v tajomnom svete, v ktorom sa prelína príroda, čas a priestor. Vašou úlohou v logickej hre Kenshō bude správne pospájať bloky. Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Kenshō 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

macOS

Simple Screen Shade – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Ak pracujete v tmavej miestnosti, v miestnosti osvetlenej slnkom alebo ak zápasíte s namáhaním očí a bolesti hlavy, aplikácia Simple Screen Shade stlmí vaše displeje. Môžete si nastaviť šedý odtieň na zmiernenie jasných a živých farieb, alebo biely odtieň na zobrazenie detailov v tmavých obrázkoch. Keď budete čítať a písať, zelený odtieň uvoľní vaše oči.

SimpleumSafe – Encryption – 27,99€ (pôvodná cena 42,99€)

Aplikácia SimpleumSafe ponúka silné a nepretržité šifrovanie vašich dokumentov, fotografií, video a audio súborov… Ponúka silné šifrovanie pomocou AES-256 a synchronizáciu s iPhonom alebo iPadom.

AppGraphics – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

AppGraphics vám ponúka možnosť rýchlej tvorby a generovania ikon pre vaše iOS aplikácie. Aplikácia vám umožňuje spoľahnúť sa na vstavanú kolekciu návrhov a šablón, alebo si môžete zvoliť import vlastných snímok.

AppGraphics 600x123 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.