Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Prinášame vám ďalšie pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre MacOS môžete nájsť v zľave obľúbený softvér na úpravu fotografií Adobe Photoshop Elements 2020. Pre iOS zariadenia zas populárnu hru Stardew Valley, v ktorej sa postaráte o vašu farmu.

iOS/iPadOS

Everybody’s RPG – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Everybody’s RPG je RPG hra s pixelovov grafikou s jedinečnými a rôznymi kombináciami hrdinov, v ktorej budete bojovať proti hráčom z celého sveta.

Everybodys RPG 600x308 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #42 týždeň

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

Depello – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Depello je nástroj na úpravu fotografií, ktorý premení obrázky a fotografie na čierno – biele, ale zachová a zdôrazní farbu podľa vášho výberu, vďaka čomu môžete vytvoriť nádherné diela.

Depello 600x258 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

The Minims – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

The Minims je point to klik adnventúra, ktorá sa odohráva v minimalistickom svete Minimsov. Vašou úlohou bude zbierať rôzne predmety, vyriešiť hádanky, príbeh opisuje vnútornú cestu človeka o jeho úlohe v spoločnosti a rodine.

The Minims 600x148 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Make A Call – Fake Call – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Make A Call Fake Call 600x257 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Make A Call – Fake Call, ktorá simuluje prichádzajúci hovor. Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

Beholder 2 – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Už ste sa rozhodli, čím sa stanete? Stanete sa usilovným a zodpovedným úradníkom? Alebo sa stanete nekompromisným narcisom, schopný zničiť každého, kto stojí medzi vami a sídlom predsedu vlády? Alebo možno ste len informátorom? Ak áno, kto ťa poslal? A prečo? V Beholder 2 sa zamestnáte na ministerstve a je to len na vás, kam to až dotiahnete.

Beholder 2 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

Do Not Feed the Monkeys – 4,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre Do Not Feed the Monkeys sa ocitnete v úlohe mladíka, ktorý sa práve pripojil do klubu pozorovateľov, takzvaných primátov. Spoza vlastného počítača ste napojený na kamerové systémy, odkiaľ sledujete každodenný život nič netušiacich obyvateľov.
Zo začiatku ide všetko pomerne hladko a jediné pravidlo je zákaz akejkoľvek interakcie so subjektami. Postupne bude potrebných viacero kamier, ktoré vyžaduje majiteľ klubu, aby spĺňal normy. S tým prichádza aj viac práce a hľadania informácií o opičkách na obrazovkách, ktoré sa dajú využiť na rôzne činnosti – vydieranie, pozvanie do televízie, odhalenie ich súkromia verejnosti…

Do Not Feed the Monkey 600x100 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Stardew Valley – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás. Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

Stardew Valley 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Pixel Cup Soccer 16 – 1,09€ (pôvodná cena 3.49€)

Pixel Cup Soccer 16 je futbalová arkádova hra v retro štýle v pixelovej retro grafike.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Tot Board – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Tot Board je aplikácia na kreslenie pre deti.

VideoSplit HD for Instagram – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Aplikácia VideoSplit HD for Instagram vám pomôže rozdeliť videá na kratšie, aby sa dali zdieľať na Instagrame.

Bomb: A Modern Missile Command – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

V hre Bomb: A Modern Missile Command bude vašou úlohou brániť svoje mesto pred nekonečným krupobitím padajúcich bômb pomocou riadených striel. Vytvorte reťaz výbuchov pomocou jednej rakety na zničenie viacerých bômb.

ISS Real-Time Tracker – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Pomocou aplikácie ISS Real-Time Tracker môžete sledovať polohu ISS v reálnom čase na interaktívnej mape Zeme, zobrazuje jej aktuálnu polohu v stupňoch, minútach a sekundách spolu s jej nadmorskou výškou a rýchlosťou, alebo môžete sledovať živé vysielanie Zeme priamo z ISS,

Raven – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Raven zmení fotoaparát vášho telefónu na fotoskener, ktorý jednoducho prevedie staré fotografie do digitálnej formy a navýše pomocou umelej inteligencie ich vylepší.

macOS

Adobe Photoshop Elements 2020 – 74,99€ (pôvodná cena 109,99€)

Adobe Photoshop Elements 2020 predstavuje veľmi výkonný a cenovo dostupný nástroj, ktorý umožňuje naprostú väčšinu funkcií, potrebných pre vysokokvalitné úpravy vašich fotografií. Okrem základných úprav jasu, kontrastu a farebných úrovní po jednotlivých kanáloch, umožňuje napríklad odstraňovanie hmly zo záberov krajiniek, hromadné úpravy, ktoré pridajú jas, farbu, ostrosť, kreatívne farebné filtre pre vylepšenie atmosféry. Softvér Photoshop Elements podporuje aj rozpoznávanie tvárí a triedenie fotiek podľa tagov, priame zdieľanie na sociálne siete i vlastný web, doostrenie roztrasených záberov, pokročilé možnosti zlučovania snímok a pod.
Ušetrite si čas pokročilou funkciou, pomocou ktorej budete môcť upravovať naraz viac obrázkov jedným kliknutím. Môžete meniť takto napríklad nastavenie expozície, kontrastu a mnohé ďalšie funkcie na všetkých obrázkoch naraz.
Zábery môžete zlučovať do panorámy, vyladiť ich expozíciu, alebo odstrániť rušivé prvky. Môžete tiež jednoducho kombinovať tváre a telá zo série skupinových fotiek. Už nemusíte pátrať po súboroch, pretože ku každému snímku môžete pridať identifikačné značky miest, osôb a udalostí.

CrazyTalk Animator 3 Pro – zadarmo (pôvodná cena 22,99 €)

CrazyTalk Animator 3 Pro je 2D animačný softvér, pomocou ktorého vytvorite z ľubovolného obrázku alebo loga profesionálnu animáciu.

CrazyTalk Animator 3 Pro 600x126 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Photos Resizer – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Photos Resizer umožňuje hromadne zmeniť veľkosť vašich obrázkov a fotografií. Okrem zmeny veľkosti dokáže aj premenovať, otočiť alebo orezať fotografie v dávkach.

Photos Resizer 600x121 1 600x121 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.