Zelená vlna – zvláštny úkaz na displejoch iPhone 11

Viacerí majitelia nových iPhonov si všimli neobvyklý nádych obrazovky.

Chyba iOS?

Zatiaľ nie je jasné, čo je príčinou tohto javu, takmer všetky prípady však spája rovnaké načasovanie. Používatelia sa väčšinou zhodujú, že do zelena sa displej sfarbí pár sekúnd po odomknutí iPhonu. Niektorí prišli s týmto problémom do kontaktu pri aktívnych režimoch Dark Mode či Night Shift. A sú aj prípady, pri ktorých sa zelený nádych objavuje pri najnižšom jase.

Neobvyklý jav sa podľa viacerých používateľov objavil na ich zariadení po update na iOS 13.4.1. Mohlo by teda ísť o softvérovú záležitosť, ktorú v niektorých prípadoch vyriešil reštart smartfónu.

“Populárny” bug

Problém sa týka všetkých troch modelov jedenástej generácie – iPhone 11, 11 Pro aj 11 Pro Max. Nazelenály displej sa však objavil aj na niektorých iPhone X. Podľa spätnej väzby používateľov sa bug týka iOS vo verzii 13.4.1, 13.5 a 13.5.1.

Ak by to teda bola výhradne systémový problém, Apple by mal vec vyriešiť ďalším updatom. Máte s týmto problémom skúsenosť?

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.