Zásielkovňa spustí kampaň k službe Medzi nami

Nová kampaň prezentuje kľúčové benefity služby, ktorú Zásielkovňa spustila v novembri minulého roku. Patria k nim dostupnosť, rýchlosť, kvalita a skvelé ceny. Aplikácia, ktorá je k službe Medzi nami k dispozícii, umožňuje jednoduché odoslanie na jednom z podacích miest. Na Slovensku si môžete vybrať z viac ako 800 lokácií a v Česku dokonca z 3000.

Kampaň je postavená na situáciách zo života, ktoré pozná každy z nás. Drobné, každodenné momenty, kedy nám môžu pomôcť naši blízki. Alex Gerbóc, marketingový manažér Zásielkovne:

„Medzi nami pomáha ľuďom prekonávať limity. V Zásielkovni im ponúkame možnosť, ako pokračovať v drobných láskavostiach a výpomoci aj vtedy, keď sú od seba vzdialení. Práve tieto momenty nás zbližujú a preto tvoria hlavný rámec našej aktuálnej kampane.“

Odosielanie cez aplikáciu je otázkou niekoľkých ťuknutí. Stačí vyplniť meno príjemcu, jeho telefón a e-mail a zvoliť výdajné miesto. K dispozícii máte aj doplnkové služby – napríklad dobierku či pripoistenie. Vždy pritom vidiíte, koľko vás bude preprava stáť, bez skrytých poplatkov.

V rámci Slovenska môžete zásielky posielať už od 2,5€, do Českej republiky za 3,3€. Bezpečná platba prebieha online kartou. Následne stačí priniesť zabalenú zásielku na ľubovoľné podacie miesto a zadať vygenerované heslo. Nemusíte tlačiť štítky či postávať v rade. Stav zásielky je možné kontrolovať priamo v aplikácii. Pokiaľ ide o rozmery zásielky, je možné posielať balíky so súčtom strán do 120 cm a jednou stranou maximálne 50 cm (napr. 50x40x30 cm) a do hmotnosti 5kg.

Službe sa od spustenia a darí a trend popularity podľa Alexandra Janča zo Zásielkovne pokračuje aj v tomto roku:

„Na Slovensku vidíme rastúci záujem zákazníkov o slobodnú voľbu, kedy a kde svoje zásielky podajú, a kedy a kde si ich vyzdvihnú. V prvých troch mesiacoch roka 2020 sme doručili celkovo takmer milión zásielok. Zákazníci čoraz častejšie volia možnosť doručenia do výdajných miest, ktoré si vyberú sami a pohodlne sa po svoju zásielku zastavia,  kedy im to najlepšie vyhovuje. Ako reakciu na potreby zákazníkov sme umožnili aj opačný proces – t.j. odosielanie zásielok z výdajných miest, ktoré sú zároveň aj podacími miestami.“

Apka je dostupná pre iOS bezplatne na App Store. V súčastnosti si ju stiahlo už viac ako 18 000 používateľov.

zdroj: Zásielkovňa

komentár
  1. už som službu využil, za mňa super.

    rýchlo zadám objednávku a zabalím balík čo je mega super nemusím nič tlačiť nič písať na balík to je v čom si ma táto služba získala..

    čo je horšie: cez telefon sa ťažko vyhľadáva konkrétna pobočka na vyzdvihnutie skoro som porodil než som našiel pobočku ktorú mi poslal príjemca.. a ďalšie mínus: hodnota balíka max 200eur (viac na vlastné riziko nedá sa poistiť na viac) a dodanie je skorej na 3ti den záleží kedy to tam podáte.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.