Vyšiel nový firmvér pre AirPods 2. generácie

Týždeň po aktualizácii pre Pro verzie tu máme aj update pre klasické AirPods. V článku nájdete aj návod, ako si firmvér nainštalovať.

Firmvér s označením 2D15 nahrádza predošlú verziu 2A364. Ide teda o rovnakú verziu, akou je možné v súčasnosti aktualizovať AirPods Pro.

Podobne ako minulý týždeň, ani teraz nie sú známe podrobnosti ohľadom toho, čo nová verzia prináša. Majitelia AirPods Pro sa už však stihli vyjadriť na základe praktickej skúsenosti a ich dojmy sú rôzne. Niektorí hovoria o lepšej úrovni aktívneho potláčania ruchov (ANC – Active Noise Cancellation), iní si zmenu nevšimli.

Druhá generácia AirPods funkciou ANC nedisponuje, nie je teda jasné, čo presne okrem predpokladaných opráv známych chýb a zlepšenia výkonu do tohto modelu Apple slúchadiel nový firmvér prinesie.

Ako na update firmvéru

Ak si chcete aktualizovať firmvér vašich AirPods, poslúži vám náš návod. Apple síce nezverejnil presný postup pre update firmvéru, ale postup podľa týchto krokov by mal váš firmvér aktualizovať.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.