Špeciálny event aj odhalenie iPhonu 9: Poznáme nové detaily o dátumoch

V poslednom období sa vynorilo viacero indícií, ktoré odkazujú na blížiaci sa event aj predstavenie iPhonu 9. Kedy sa ich dočkáme?

To, že event je na spadnutie, hovorí aj viacero možných námetov na obsah prezentácie. Pripomeňme iba v skratke – iPhone 9, aktualizovaný iPad Pro, 13-palcový MacBook, AirTags, over-ear bluetooth slúchadlá, či Apple Watch v product(RED) prevedení.

S ohľadom na minulé roky sa najpravdedpobnejší javí načasovanie na konci marca. Spoločnosť usporiadala marcové podujatia aj v minulosti. Minulý rok to bolo 25. marca, kedy značka predstavila aviacero služieb ako Apple News+, Apple Card či Apple Arcade. 27. marca 2018 sme sa zase dočkali eventu zameraného na edukatívne nových iPadov.

Aktuálne hypotézy vychádzajúce zo zdrojov blízkych Apple hovoria o 31. marci ako dátumu najbližšieho Apple eventu. Následne by krátko nato prišiel aj očakávaný iPhone 9. Ten by sme mohli vidieť už v piatok 3. apríla. S novým modelom Apple smartfónu je na mieste očakávať aj nový iOS 13.4.

zdroj: 9to5Mac,  OnLeaks

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.