Slack pre iPhone prichádza s updatom

Komunikačný a kolaboratívny nástroj v novej verzii dorazil po Androide aj na Apple platformu. Vývojári sľubujú jednoduchšiu interakciu hneď v niekoľkých smeroch.

Nová navigácia

Nový update prináša zmenu v umiestnení navigačného rozhrania. To sa po novom nachádza na spodnom okraji displeja. V lište nájdete Home view, DMky, zmienky a váš profil. Vďaka tomu by mali byť tie najdôležitejšie prvky vždy poruke a zjednodušiť ovládanie apky.

Aktualizácia prináša aj tzv. Compose button, ktorý sa v rámci aplikácie objavuje a je tak často poruke, keď sa to hodí. Po novom je možné si zoradiť vaše kanály v rámci Home záložky podľa seba, podobne ako je to možné na desktop verzii.

Nová spodná lišta aj užitočný button pre písanie správ

Zmeny pre svalovú pamäť

Ako píšu vývojári k poznámkam k updatu, bude asi potrebné si na niektoré zmeny zvyknúť, keďže sa ovládanie niektorých aspektov zmenilo – napríklad swipe. Keď swipnete doprava zobrazí sa váš Workspace a nastavenia, po swipe vľavo sa dostanete naspäť do konverzácie.

Update sa (zatiaľ) týka iPhone verzie, iPadOS ostáva bez zmeny. Takisto je možné, že si na novú aktualizáciu budete musieť počkať, keďže ju Slack vypúšťa postupne.

Dajte nám vedieť, či už nový Slack pre iPhone máte.

zdroj: Slack

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.