Sci-fi For All Mankind dostane tretiu sériu

Príbeh seriálového hitu Apple TV+ bude pokračovať aj po pripravovanej druhej sezóne. Tá ma odštartovať 19. februára 2021.

Seriál prezentuje alternatívnu históriu, v ktorej ako prví pristáli na Mesiaci Sovieti. Týmto míľnikom však vesmírne preteky zďaleka nekončia – druhá séria pokračuje v roku 1983, desať rokov po dejovej línii pilotnej série.

Studená vojna je v plnom prúde, napätie medzi USA a Sovietskym zväzom by sa dalo krájať a prebieha boj o zdroje na Mesiaci. Motívom pokračovania, ktoré začne Apple TV+ vysielať vo februári má byť aj militarizácia NASA, ktorá ovplyvní ďalší vývoj viacerých postáv a môže viesť až ku konfliktu, ktorý prerastie do jadrovej vojny.

Druhá séria ponúkne desať dielov a po nej sa môžete tešiť aj na tretie pokračovanie, ktoré si Apple už teraz objednal. Očividne tomuto obľúbenému formátu zo svojho streamu dôveruje.

zdroj: Apple TV+

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.