Rekonštrukcia Big Sur tapety od známej trojice

Skupina kreatívcov, ktorá v minulosti vytvorila vlastnú verziu tapiet z macOS, je späť.

Tentoraz sa pokúsili zrekonštruovať motív, ktorý Apple predstavil spolu s novým systémom pre Mac v rámci konferencie WWDC 2020. Bez špeciálnych príprav a za jeden týždeň. Tentokrát to bolo ešte o niečo náročnejšie, keďže záber viditeľný na tapete k macOS Big Sur, zobrazuje členitý terén z výšky 1,5 kilometra.

Autori, YouTube a fotograf Andrew Lewitt spolu s Jacobom Phillipsom a Taylorom Grayom, začali s rešeršom. Veľmi skoro prišli na to, že dron takýto záber zachytitť nedokáže. Odhliadnuc od toho, že drony sú v danej lokalite zakázané.

Do hry preto prišla helikoptéra. Zaujímavý fakt? Jej pilot bol ten istý, čo letel s fotografom pre pôvodnú Apple fotografiu. Prvý pokus nevyšiel kvôli hmlistému počasiu, ale na druhý prelet sa však tímu podarilo získať rovnaký záber.

Nižšie si môžete pozrieť video z procesu:

zdroj: Andrew Lewitt

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.