Radí iPhone 12 spiatočku? Novinky sa možno dočkáme až v októbri, poznáme aj ďalšie detaily

Okrem možného prepisovania v kalendároch vieme viac aj o hardvéri nového zariadenia.

Diskutabilná vízia

Japonský portál Macotakara priniesol správy, ktoré asi potešia málokoho. Odvolávajúc sa na viacero zdrojov z prostredia čínskych dodávateľov, hovorí o možnom presunutí prezentácia až na druhú polovicu októbra. Dôvodom sú problémy s dodávkami, ktoré nabúrala aktuálna pandémia.

V rovnakom mesiaci by sme sa podľa týchto zdrojov mali dočkať LTE iPhone 12 a 5G variant by dorazil až v novembri.

Tento nie veľmi pozitívny scenár však treba brať s určitou mierou nadhľadu. Napríklad zmienky o LTE iPhone 12, ktorý by Apple chystal tento rok, doteraz nikde nepadli. Navyše, analytik Ming-Chi Kuo, ktorý patrí k spoľahlivým zdrojom informácií a prognóz na tému Apple, sa v minulosti vyjadril o 5G podpore vo všetkých modeloch, ktoré značka na jeseň predstaví. Nedávno sme dokonca písali, že by mali ponúknuť podporu pre obe 5G technológie.

Energetické novinky

Odhliadnuc od termínov a plánov na odhalenie, objavili sa aj nové informácie, ktoré sa týkajú priamo technickej stránky nového smartfónu. Podľa nich by mal nový iPhone 12 disponovať batériou s kapacitou 2 775 mAh. Tá by teda mala byť v rovnakej veľkostnej kategórii ako batérie v modeloch XS a XR.

Ďalšou zaujímavosťou, a možným potvrdením predošlých dohadov, je záber napájacieho kábla s textilným povrchom a konektivitou Lightning–USB-C, ktorou aktuálne disponujú iba káble pribalené k iPhone 11 Pro a 11 Pro Max.

Práve o takomto prevedení sme nedávno písali ako o možnom refreshi pre nový iPhone. Vyzerá to tak, že v balení so zariadením sa teda skutočne dočkáme káblu s textilnou vrstvou. Na fotografii, o ktorú sa podelil leaker L0vetodream, vidno aj čierny variant, ktorý pravdepodobne patrí k aktuálnemu Mac Pro. Ak sa teda Apple rozhodne pre zmenu príslušenstva, ostáva iba dúfať, že nová izolácia ponúkne väčšiu odolnosť ako predchodca.

https://twitter.com/L0vetodream/status/1286259113744162823?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1286259113744162823%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2F9to5mac.com%2F2020%2F07%2F23%2Fbraided-iphone-12-cable%2F

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.