Pôsobivá koláž obsahuje fragmenty Mac tapiet

Autorkou je dizajnérka Jenny AKA J3nRa1n, ktorá sa venuje tvorbe iOS šablón. Počas Vianoc zverejnila na svojom Twitteri obrázok, v ktorom skombinovala kúsky pozadí z každého macOS od Cheetahu po Catalinu.

Výsledok pripomína dizajn levelu z hry odohrávajúcej sa vo vzdialenej galaxii. Pritom ide “iba” o zábery reálnych miest, ktoré niekto objavil a odfotil a nakoniec sa stali pozadím na ploche nového macOS.

Pamätáte si ešte? Wallpaper z macOS 10.0 Cheetah (a 10.1 Puma)

Autorka vtipne uvažuje o tom, že práve táto práca môže byť splneným snom. Po celý rok máte jedinú úlohu. Preskúmavať svet a nájsť neskutočnú fotku, ktorá sa objaví v novom operačnom systéme. Samozrejme, realita vyzerá asi skôr tak, že dotyčný človek sa musí prelúskať množstvom fotobánk.

Ak by ste si chcelu túto tapetu nastaviť na svojom Macu, môžete si ju v rozlíšení 5K stiahnuť priamo od autorky. Jenny vytvorila aj podobné pozadia pre iPhone, ktoré takisto nájdete v rovnakej zložke.

zdroj: The Next Web

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.