Populárnu Alto’s Odyssey si už zahráte aj na Macu

Nástupca hitu Alto’s Adventure debutoval začiatkom roku 2018. Teraz si dobrodružnú cestu môžete užívať aj na vašom počítači.

Od svojho vydania pred dvomi rokmi si titul získal množstvo fanúšikov. Pozbierala aj nemálo ocenení a nominácií – napríklad SXSW finalist Game of the Year, Google Play Best Indie Game 2018,  Apple Design Award 2018 či Apple TV Game of The Year  Ide o samostatné pokračovanie prvého dielu, na jeho spustenia pôvodnú hru nepotrebujete.

V hre ide hlavne o získavanie bodov za rôzne triky a prekonanú vzdialenosť. Popritom si vychutnávate nádhernú grafiku prostredia, v ktorom sa protagonista pohybuje. Čas strávený pri hre vám spríjemní aj hudobná zložka, ktorá je takisto na úrovni a dotvára celkový zážitok.

Ak nie ste súťaživý tip a neláka vás naháňanie sa za najvyšším skóre, môžete tento “rušivý” element vypnúť. Stačí zvoliť Zen Mode. Práve v ňom ide iba o zážitok z putovania pestrým prostredím hry.

Hru nájdete v App Store za 10,99 €.

Hrali ste prvý diel alebo pokračovanie Alto’s Odyssey na inom Apple zariadení?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.