Podeľte sa o svoje Night mode zábery

Apple pozýva svojich zákazníkov, aby ukázali svoje fotky vytvorené pomocou nočného režimu a iPhone 11.

Výzva trvá do 29. januára a platí celosvetovo. Porota zo všetkých poslaných fotografií následne vyberie víťaznú päticu. Stane sa tak 4. marca.

Najlepšie fotky budú môcť ľudia obdivovať na Apple webe a Instagrame a môžu sa objaviť aj v rámci kampaní a komunikácie značky. Značka si za ne chce zaplatiť ročnú licenciu. Ak by ste sa chceli súťaže zúčastniť, môžu sa vám zísť nejaké tie tipy a info o Night mode:

  1. Night mode sa aktivuje automaticky pri slabom osvetlení prostredia. O aktívnom nočnom režime vás informuje žltá ikonka
  2. Režim vyráta čas potrebný pre zachytenie záberu – môžete ho vidieť v rámci ikonky.
  3. Čas môžete upraviť aj manuálne. Stačí ťuknúť na ikonku a prispôsobiť dĺžku na slideri.
  4. Ideálne je počas celého času zachytávania fotografie držať iPhone stabilne – či už podopretý alebo napr. pomocou tripodu.

Pozrite si aj zopár Night mode fotiek pre inšpiráciu :)

Ako môžete fotky poslať do súťaže?

Stačí ich zdieľať na Instagrame alebo Twitteri s hashtagmi #ShotoniPhone#NightmodeChallenge. Pripojte aj info, ktorý model iPhonu 11 ste použili.

Alternatívna cesta ako posunúť vaše Night mode zábery do súťaže, je poslať ich mailom na shotoniphone@apple.com. Fotky by mali byť v čo najvyššom rozlíšení. Názov súboru musí byť v nasledovnom tvare: meno_priezvisko_nightmode_modeliPhonu.

Fotky môžu byť priamo z apky, upravované cez nástroje Fotiek, či softvéru tretích strán. Pre zapojenie sa je potrebné mať aspoň 18 rokov. Súťaže sa nemôžu zúčastniť zamestnanci Apple a ich najbližšia rodina. Súťaž potrvá od 8. do 29. januára. Kompletné pravidlá nájdete tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.