Nový Linedock ponúka 10 portov a upgradovateľné SSD

Značka v roku 2019 predstavila svoj premiérový all-in-one USB-C produkt pre 13 palcový model MacBook Pro. Zariadenie slúžilo ako dock, batéria aj disk zároveň. Teraz prišiel rad aj na väčšie verzie Apple notebooku.

Linedock pre 15 a už aj najnovší 16 palcový model prináša desiatku portov, dostatočnú kapacitu batérie pre dve plné nabitia a v neposlednom rade aj SSD. Úložisko si môžu používatelia upgradnúť až na 2TB.

Dizajn produktu pekne ladí s dizajnom samotného laptopu, ktorý naň umiestnite. K MacBooku sa pripája pomocou dvoch USB-C konektorov po oboch stranách. Nová verzia nezabúda ani na UHS-II sloty, ktoré určite budú pozitívom pre veľkú časť potenciálnych majiteľov.

  

Linedock pre 15 a 16 palcové modely MacBooku ponúka:

  • 3 USB-C porty
  • 2 HDMI porty
  • 2 UHS-II porty
  • 3 USB-A porty

Novinka bude dostupná v priebehu tohto roku a zákazníci budú mať možnosť zvoliť si variant s SSD či bez. Viac info o produkte nájdete na webe výrobcu. Ak chcete byť informovaní o dostupnosti, môžete na webke zároveň zadať svoj mail.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.