Novinky z Apple TV+: Viac kinohitov, nové seriály aj pokračovania

Čo nové sa chystá na streamovacej platforme Apple?

Vesmírne preteky pokračujú

Seriál For All Mankind, ktorý je na Apple TV+ prakticky od spustenia služby, má dostať pokračovanie. Potvrdzuje to nový trailer, ktorý sa objavil na IMDb, aj keď Apple info zatiaľ oficiálne nezverejnil.

Príbeh z alternatívnej histórie sleduje preteky vo vesmíre, ktoré začnú, keď na Mesiaci ako prví pristanú Sovieti.

Viac filmového obsahu

Novinka z produkcie Toma Hanksa pod názvom Greyhound a najmä jej fenomenálny úspech, ktorý na Apple TV+ lámal rekordy, motivuje Apple k získavaniu práv na vysielanie ďalších filmov. Ročne by ich mohlo pribudnúť tucet, každý mesiac jeden. Až štyri z nich by pritom mohli byť práve veľkofilmy.

Apple však stále jasne komunikuje, že sa chce odlíšiť od konkurencie odlíšiť napríklad aj viac kurátorovaným katalógom s cieľom ponúknuť síce menej filmov, ale s vyššou kvalitou.

Spoločnosť napríklad nadviazala spoluprácu so štúdiom A24, z ktorého na platforme asi uvidíme viacero titulov. Zatiaľ vieme naisto o novinke Sofie Coppola On the Rocks. Ako zálohu Apple nakupuje aj staršie filmy, ktoré by takisto mohli udržať aktívnu komunitu preplatiteľov.

Nový thriller na obzore

Seriál The Shining Girls inšpirovaný rovnomennou knižnou predlohou ponúkne zápletku s určitou mierou sci-fi. Kniha sa sústredí na postavu Kirby Mizrachi, reportérku z Chicaga, ktorá prežije pokus o vraždu. Na tom by nebolo nič sci-fi, ak by útočníkom nebol sériový vrah, ktorý práve pricestoval z 30. rokov minulého storočia. Kirby, ktorú si zahrá Elizabeth Moss, sa rozhodne po ňom pátrať a dostať ho za mreže. Seriál produkuje Leonardo Dicaprio.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.