Navy Blue iPhone potvrdil ďalší zdroj

Očakávaný iPhone 12 by ste si mohli vybrať aj v námorníckej modrej.

Prvá zmienka o takomto farebnom prevedení padla ešte začiatkom roka, kedy o novej farbe informoval spoľahlivý leaker Max WeinbachEverythingApplePro. Max vtedy informoval, že minimálne pri jednom z modelov budeme mať na výber tento odtieň. S ohľadom na fakt, že tento leaker aj v minulosti správne predpovedal farebné varianty, dá sa predpokladať, že navy blue skutočne Apple pre iPhone 12 ponúkne.

Oživenie farebnej témy priniesol najnovšie taiwanský DigiTimes, ktorý aktuálne tvrdí, že sa pri odhalení dvanástej generácie Apple smartfónu dočkáme aj tmavomodrej. Pokiaľ ide o ďalšie odtiene, hovorí sa aj o svetlomodrej, fialovej, svetlooranžovej, zelenej či ďalších farbách.

Na jeseň môžeme podľa doteraz zverejnených informácií očakávať štvoricu nových iPhonov v troch rôznych veľkostiach – 5,4, 6,1 a 6,7 palca.

Čo hovoríte na takéto odtiene? Vybrali by ste?

zdroj: DigiTimes, EveryThingApplePro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.