Mortal Kombat či Batman Arkham na Apple Arcade?

Mohla by akvizícia prémiových titulov posunúť hernú platformu na nový level?

Spoločnosť Warner Bros., ktorú vlastní AT&T, sa údajne chystá predávať svoju hernú divíziu. Práve Apple by to mohol využiť ako skvelú príležitosť pre svoju relatívne novú službu Arcade a rozšíriť tak jej katalóg o veľké mená ako Mortal Kombat či hry zo série Batman: Arkham.

Cupertino síce nezverejňuje presné počty predplatiteľov Apple Arcade, no odhady hovoria o približne 12 miliónoch platiacich hráčov, ktorí platformu využívajú a do rozpočtu by tak Apple mohli priniesť takmer 60 miliónov dolárov.

To však nie je príliš závratná suma v porovnaní s vyše 13 miliardami, ktoré dohromady vyniesli príjmy z Apple Services. A v neposlednom rade – ani 12 miliónov používateľov nie je veľkým fragmentom z celkového počtu 1,5 miliardy aktívnych Apple zariadení.

Akvizícia hernej divízie, ktorá má na konte známe tituly, by mohla byť výdatným posilnením ponuky Apple Arcade. Hry by sa tak stali ťahákom pre mnoho ďalších hráčov, ktorých by platforma týmto spôsobom pritiahla.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.