Leaker: Nový iPad a Apple Watch už zajtra

Aktívny zdroj informácií ohľadom Apple noviniek, Jon Prosser, sa najnovšie podelil o zaujímavú správu. Čo môžeme podľa neho očakávať?

Podľa Prossera Apple už v utorok 8. septembra predstaví formou tlačovej správy nový iPad aj Apple Watch. Už v minulosti ten istý leaker predpovedal, že Apple chystá odhalenie aktualizácií týchto dvoch produktových línií na prvý septembrový týždeň.

Teraz svoju predpoveď výrazne spresnil a tak už zajtra o 15:00 nášho času možno uvidíme nové hodinky aj tablety s logom Apple.

V prípade Apple Watch pôjde s najväčšou pravdepodobnosťou o novú Series 6, ktorý iPad však Apple najbližšie prinesie zatiaľ známe nie je. S ohľadom na to, ako sa v poslednej dobe vynárali informácie z viacerých nezávislých zdrojov, je možné, že to bude štvrtá generácia iPadu Air alebo aj nový iPad Pro.

To, že je termín odhalenia viacerých noviniek doslova na spadnutie, potvrdzuje aj nedávna registrácia nových produktov v databázach Eurasian Economic Commission zo strany Apple, ktoré boli v minulosti spoľahlivou indíciou blížiacich sa noviniek.

Tešíte sa na nové produkty Apple? Na ktorý ste zvedaví najviac?

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.