Kde všade môžete sledovať WWDC 2020?

Apple už v pondelok odštartuje 31. ročník svojej konferencie pre vývojárov, na ktorej predstaví nový iOS aj plány s ARM architektúrou. Prinášame prehľad možností pre sledovanie online prezentácie.

Keynote event začína v Cupertine o 10:00, to znamená, že u nás si môžete dať pripomienku na 19:00. Novinky zo sveta Apple technológií môžete v online forme sledovať viacerými kanálmi.

Mac, iPhone, iPad či iPod touch

Pozerať WWDC keynote je možné na viacerých zariadeniach prostredníctvom natívneho prehliadača Safari. Podmienkou pre funkčný stream je aspoň iOS 10 či ekvivalent macOS Sierra 10.12.

Sledovať môžete cez tento odkaz.

TV apka

Ak máte chuť a možnosť, môžete si WWDC pozrieť aj vo veľkom na Apple TV. Sledovať však môžete cez TV aplikáciu aj na ostatných zariadeniach podľa svojho výberu.

Stačí otvoriť TV apku a prejsť do Watch Now sekcie, kde si vyberiete WWDC 2020. Môžete aj zadať heslo WWDC do vyhľadávača a vybrať si aktuálny ročník.

YouTube / Apple Developer apka

Keynote môžete sledovať takisto na YouTube, kde už Apple nahral video. V rámci neho si dokonca môžete nastaviť pripomienku, aby ste prezentáciu nezmeškali.

K dispozícii je aj stream cez Apple Developer – či už cez aplikáciu alebo na príslušnom webe.

Samozrejme, WWDC budeme sledovať aj my a prinesieme vám prehľad všetkých zaujímavých noviniek a oznámení. Sledujte MacBlog! :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.