iStores ponúka bezpečný a rýchly nákup s vyzdvihnutím v predajni

Pre skoršie dodanie tovaru si môžete vyzdvihnúť svoju objednávku osobne v niektorej z predajní iStores.

Vybrané predajne ako výdajné miesta

Od 19. do 23. 12. v čase od 10:00 do 17:00 budú vybrané predajne slúžiť len ako výdajné miesta pre e-shopové objednávky iStores.

O pripravenosti objednávok k odberu Vás budeme informovať. Pri osobnom odbere je možná platba dopredu online alebo v predajni len kartou. Prehľad vybraných predajní nájdete na webe iStores: https://www.istores.sk/stores.htm.

Bezpečný a autorizovaný servis s prepravou zadarmo

Od 19. decembra 2020 do odvolania sa mení aj spôsob vybavovania reklamácií záručných a mimozáručných opráv.

Vzhľadom na súčasné opatrenia súvisiace s pandémiou COVID-19 nie je možné doručiť zariadenie do servisu osobne. Z tohoto dôvodu pripravil iStores v spolupráci s autorizovaným poskytovateľom Apple servisu, spoločnosťou SWISS Servis, pre svojich zákazníkov náhradné riešenie, ktoré zabezpečí kvalitné, rýchle a bezpečné vybavenie servisných prípadov.

Pre zariadenia, ktoré potrebujete ponechať na diagnostiku a opravu, si môžete na Slovensku objednať bezplatnú prepravu zariadení priamo do servisu na stránke swissservice.sk/doprava. Zariadenie Vám po ukončení servisného zásahu zašlú späť na náklady servisu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.