iPhone SE Plus neskôr v roku 2021?

Väčší variant reinkarnácie ľudového iPhonu uvidíme pravdepodobne až v priebehu budúceho roka.

Neskorší príchod Plus verzie nového smartfónu odhaduje renomovaný analytik Ming-Chi Kuo. Ten v minulosti spomínal ako možný termín predstavenia prvú polovicu roku 2021. Teraz však očakáva, že Apple prepíše kalendár a väčší model SE dorazí až neskôr počas nasledujúceho roka.

Väčší displej, menší výrez

Zariadenia má ponúnuť displej v rozmeroch medzi 5,5 až 6,1 palca s celoobrazovkovým dizajnom, na aký sme zvyknutí pri súčasných jedenástkových iPhonoch. Touch ID bude teda prítomné pravdepodobne v rámci power tlačidla na pravej strane telefónu.

Bez Face ID možno niektorých potešia menšie rozmery výrezu v rámci displeja, kde sa bude ukrývať iba klasická predná kamera s audio vstupom a výstupom. Pokiaľ ide o cenu, tá zatiaľ odhadnutá nebola. Čerstvá novinka iPhone SE sa predáva od 479 € pri 64GB verzii. Na iStores si tento aj ostatné varianty budete môcť kúpiť už 24. apríla. Zatiaľ sú spustené predobjednávky.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.